FOTO by Instagram @joharoman07 / @sugus_bmd

Astro

Border Collie, labrador ili mops – savršena pasmina za svaki znak zodijaka

Mia Vodopija 22. prosinca 2021.

Nova godina je savršeno vrijeme da nabavite psa!

Ključni dio pronalaska savršenog psa je usklađivanje vaše osobnosti i načina života s pravom pasminom. Na primjer, jeste li netko tko se voli izležavati ili ste društveni leptir?

U nastavku pročitajte koja pasmina odgovara kojem horoskopskom znaku!

Ovan

Psi Border Collie (graničarski škotski ovčari) dijele odlučnost i entuzijazam osobe rođene u Ovnu. Ovi radoholičarski psi često se ističu u sportovima i izdržljivi su. Oboje ste puni energije i možete brzo obaviti bilo koji zadatak koji vam se pokaže. Ovan je jedan od najaktivnijih znakova, pa će pas koji može pratiti korak biti dobar spoj.

Bik

Afganistanski hrtovi su jedna od najupečatljivijih pasmina, koja bi se trebala svidjeti Bikovoj ljubavi prema ljepoti. Ovi glamurozni psi su nevjerojatno odani, a njihova povučena priroda čini ih dobrim i prikladnim za Bika, koji mora polako graditi povjerenje s novim ljudima.

Blizanci

Bernski planinski pas je odličan potencijal za Blizanca. Obitelj je vrlo važna za vas oboje, a bernski planinski pas će se povezati s cijelim kućanstvom. Blizanci vole razgovarati s kime god stignu, a ovi psi su poznati po svojim prijateljskim osobnostima. Oboje ste svestrane, zabavne i znatiželjne duše.

Rak

Jedna od jakih strana Raka je odanost, a rotvajleri su veliki zaštitnici svojih kućanstava. Iako mogu biti samouvjereni i povučeni prema strancima, u svom domu, rotvajleri su mirni i budni suputnici. Poput vas, ovi psi stvaraju duboku privrženost svojim bliskim ljudima. Rak je brižan i intuitivan te će cijeniti ljubav ovog velikog psa.

Lav

Baš kao i Lavovi, mopsi su veseli i smiješni suputnici. Zbog svojih preslatkih izraza lica teško im je odoljeti kao i samouvjerenom Lavu. Mopsi dijele vašu srdačnu ljubav prema životu. Baš kao i vi, ovi profinjeni psi su samouvjereni i dostojanstveni.

Djevica

Djevica voli i inspirirana je ljepotom, pa bi poletni briješki ovčar sa svojim živim hodom mogao biti savršen spoj. Briješki ovčari imaju visoku inteligenciju pastirske pasmine, što bi trebalo odgovarati pametnoj Djevici koja rješava probleme. Oboje možete biti sramežljivi s novim ljudima, ali ste nevjerojatni prijatelji onima koje volite. Kada slijedi miris, ova pasmina može biti uhvaćena u pojedinostima situacije koliko i vi.

Vaga

Kao što Vage vole društvo, tako voli i pomeranac koji ne želi ništa drugo nego pružiti društvo svojoj posebnoj osobi. Vaga je vrlo društvena s prijateljima kao i pomeranac, a oboje imaju odanu prirodu. Pomeranac također dijeli Vagin intelekt i oštar um, što ovu pasminu čini lakom za dresiranje. Oni su odani prijatelji koji dijele Vaginu odanost.

Škorpion

Ljudi rođeni u Škorpionima mogli bi dobro proći s pirenejskim planinskim psom. Ovi veličanstveni divovi su uzgojeni da odvrate grabežljivce poput vukova i dijele vašu predanost brizi za svoju obitelj. Oni su smireni suputnici, s hrabrošću Škorpiona i dubokom odanošću i odanošću. S ovim znatiželjnim i velikim psima nikada nije dosadno, baš kao i s tajanstvenim i žestokim Škorpionom. Treba ih puno trenirati, ali asertivni Škorpioni trebali bi biti na visini zadatka.

Strijelac

Strijelac je lutalica zodijaka i mogao bi se dobro sljubiti s beaglom, psom koji voli slijediti svoj nos. Baš kao što ste vi znatiželjni, sretni beagle dijeli vašu ekstrovertnu osobnost, a oboje posjedujete izvrstan smisao za humor. Energični beaglovi imaju bezgranični entuzijazam te vole aktivnosti. Oboje uživate u avanturama na otvorenom.

Jarac

Tradicionalni Jarci mogli bi uživati ​​u životu s pekinezerom. Ova mala pasmina je kraljevskog izgleda i ima povijest koja datira iz doba careva drevne Kine. Oboje ste neovisni po prirodi, a odani Jarci cijenit će pekinezerovu besmrtnu odanost svom vlasniku. Oboje ste izuzetno inteligentni, a Jarac bi trebao biti dorastao izazovu dresure i druženja ovog zanimljivog psa.

Vodenjak

Jedinstveni izgled bergamskog ovčara trebao bi se svidjeti Vodenjaku. Baš kao i vi, ovi ovčari su rođeni za rješavanje problema te mogu razmišljati svojom glavom i trebaju mentalnu stimulaciju. Oboje imate naravi pune ljubavi i blisko ste povezani s prijateljima i obitelji. Oni dijele vaš energičan pogled na život i ljubav prema zabavi, a svoj stav poput šteneta zadržavaju i u odrasloj dobi.

Riba

Bernardinci su razvijeni kako bi spasili izgubljene putnike, a njihova nevjerojatna spremnost da pomognu drugima čini ih izvrsnim prikladnim za nesebične Ribe. Oboje ste odani i odani. Ovi psi mogu biti veliki, ali imaju nježnu dušu Riba. Bernardinci su odani svom vlasniku i dijele intuitivne i empatične načine Riba, osjećaju vaše emocije čak i prije vas. Oni ne obožavaju ništa više od vremena jedan na jedan sa svojim vlasnikom.

Razmislite i udomite jednog od ovih prekrasnih pasa. Psi nisu samo životinje, već i članovi obitelji!