FOTO by IMDb

Film

Book Club 2: dolazi nam nastavak popularne komedije

admin 21. prosinca 2022.

Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen i Mary Steenburgen lete u Italiju na djevojačku večer

Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen i Mary Steenburgen kreću na talijansku djevojačku iz vaših snova, a upravo je izašao i prvi trailer nastavka filma Book Club, naslova “Book Club: The Next Chapter.”

Film Book Club 2

Nastavak vodi razuzdane žene i njihov klub knjiga u Europu nakon što Fondin lik Vivian otkrije da se udaje. Imamo predosjećaj da će sve biti prepuno šampanjaca i stripera. 

Film Book Club 2

Kratki sinopsis za film kaže: Radnja prati novo putovanje četiri najbolje prijateljice dok vode svoj klub knjiga u Italiju na zabavno “žensko putovanje” kakvo nikad nisu imale.

Od koketiranja s kuharima i zgodnim carabinierima do odlaska u zatvor zbog nesmotrene vožnje, putovanje je predodređeno da bude divlja vožnja

Film Book Club 2

Prvi nastavak filma “Book Club” postigao je iznenađujući uspjeh na blagajnama, zaradivši 104 milijuna dolara na globalnoj razini uz budžet od 14 milijuna dolara.

Priča je pratila četiri srednjovjekovne žene koje doživljavaju ponovno buđenje nakon što su pročitale “Pedeset nijansi sive” u sklopu svoje knjiške večeri.

Sada dolazi nastavak i predviđa se da bi trebao biti spreman za 12. svibanj 2023. godine. Glumačku postavu čine Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen i Mary Steenburgen i sigurni smo da nas čeka odličan film.