FOTO by Gift Republic

Njega kože

Bombe za kupanje s mirisom kave koje bismo najradije popili!

admin 07. ožujka 2022.

Mame nas na gutljaj, ali namijenjene su samo za našu kupku…

Svatko je u životu ovisan o nečemu.  O toj temi bismo mogli raspravljati satima. No ipak, neke ovisnosti su bezbolnije od drugih. Dok se alkohol, cigarete i kocka smatraju lošim porocima, kava je ipak tu negdje između dobra i zla.

Nije li lijepo započeti dan s mirisom kave te ga na jednak način privesti kraju? Mislili ste da kava nije namijenjena za večernje sate? Itekako jest, jedino je razlika u tome kako je konzumirate… Gift Republic, simpatična web trgovina uvijek nas iznenadi nekonvencionalnim poklončićima.

Ako u svojoj blizini imate jednog ljubitelja kave i uskoro mu je rođendan, ili ste to vi i dan vam ne prolazi bez minimalno tri šalice kofeinskog napitka, nastavite čitati dalje…

Vjerujemo da se nakon napornog radnog dana želite odmoriti, a ima li boljeg načina od onog kada u svoja četiri zida napunite kadu, natočite čašu vina, upalite mirisnu svijeću i ubacite novitet Gift Republica s mirisom i u obliku zrnca kave.

Napunite kupku punu vašeg omiljenog pića i dopustite da vas miris osvježi. Ali molim vas, koliko god primamljivo bilo, nemojte piti vodu za kupanje!

Ako i vi želite dan završiti opuštanjem u kadi i mirisom kave, savjetujemo vam da ove mirisne bombe nabavite putem LINKA.