Putovanja

Bolje adventsko putovanje nismo mogli zamisliti! Pogledajte kako smo se proveli na Bledu!

Viktoria Mikulić 08. prosinca 2023.

Skidamo kapu brendovima koji su na jednom mjestu uspjeli okupiti toliko utjecajnih osoba…

Na press putovanju pod organizatorskom palicom make up brendova essence i Catrice, okupilo se oko 50 novinara i influencera iz 10 regionalnih zemalja – Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Srbija, Makedonija, Bugarska, Rumunjska, Crna Gora…

Od utorka, 05. prosinca do četvrtka 07. prosinca, imali smo priliku posjetiti magično slovensko jezero – Bled i doživjeti sve njegove čari.

Odsjeli smo u hotelu Park koji odiše elegancijom i sofisticiranošću, a ovih dana posebno sjaji u blagdanskom izdanju.

Pri ulasku u sobu, osim zadivljujućeg pogleda na jezero Bled i prostranog balkona, na krevetu nas je dočekalo mnoštvo poklončića. Od gift boxa u kojem su bile šarmantne pink buce i chic šubara u istom ruhu, zatim ogrtača, papuča, trake za kosu i ručnika za naš wellness odmor, pa sve do make up noviteta i šećera na kraju – Orašar kape, malo je reći da su nas u potpunosti razmazili.

Prva je večer bila zamišljena kao upoznavanje uz prigodan finger food, dok smo ostatak večeri kratili u spa zoni uz bazen.

Na bazenu smo mogli isprobati razne essence i Catrice proizvode te se opustiti u kutku za odmor.

Drugo jutro, nakon ukusnog doručka, odjenuli smo svoje roze buce i šubaru te se uputili prema jezeru gdje su nas čekali čamci kojima smo se prevezli na otok.

Prije ulaska u čamce, dobili smo mekane tople dekice te vrećicu s komadićima kruha kako bismo nahranili patkice.

Zatim smo se uputili u posjet crkvi, muzeju ii suvenirnici gdje su nas dočekali čaj i kolačići.

Nakon toga je uslijedio ručak uz DJ-a koji je puštao poznate hitove, a najviše su nas osvojile neke od delicija poput pink kolačića, Ruby tople čokolade s marhsmallowsima i pink gina.

Nakon poslijepodnevnog odmora, glamurozna večera na temu Orašara bila je rezervirana u poznatom Bledskom dvorcu/tvrđavi koji se diči spektakularnim vidikovcima. Dress code je obuhvaćao crnu boju, štikle, Catrice crveni ruž i kapu koja podsjeća na Orašara, a mi smo ovaj glam look u potpunosti prigrlili.

Ovdje smo imali priliku odgledati zanimljivu predstavu, a nakon toga kušati i neke od njihovih najvećih specijaliteta. Večer je zaokružila živa glazba i strani hitovi.

Od samog ulaska u hotel do kraja našeg putovanja, osjećali smo se privilegirano i ovim putem želimo zahvaliti marketing timu essencea i Catricea, Ivoni Hudan Vdović, Matildi Miličić i Petri Žinić na ovako srdačnom gostoprimstvu.

Na ovom putovanju, uistinu smo se povezali i zbližili s mnogima. Nadamo se ponovnom susretu i iduće godine…