FOTO by Instagram @

Ljepota

Boju tamne čokolade na noktima želimo nositi cijelu jesen i zimu!

Antonija Andabak 21. rujna 2020.

Beskrajne ideje u našoj galeriji užitak je gledati u ovoj sofisticiranoj boji tamne čokolade!

Boja čokolade odavno je pronašla svoje mjesto u make-up i fashion industriji, a od kad smo ju isprobali u svim navedenim područjima, obožavajući je kao sjenilo na kapcima ili kao zavodljivi ruž na usnicama, vrijeme je da do kraja ove godine pokaže svoj puni potencijal!

https://www.instagram.com/p/CBV3GwUD54g/

I doista, pronašavši na društvenoj mreži Instagram mnoštvo radova nail artista koji su svoje radove obilježili hashtagom #chocolatenails, ostali smo pod dojmom ove bogate boje koja u sjajnoj verziji djeluje poput čokoladne glazure, a u mat kao čokoladna skulptura od koje rastu zazubice.

https://www.instagram.com/p/CEm2pWFHRiF/

Iako odmah “padaju” kulinarske asocijacije na ovu temu, držat ćemo se nijanse tamne čokolade kao onu najpoželjniju za vrijeme hladnijih dana. Ono što ju čini posebnoj definitivno je čisto smeđa boja koja nema primjesa boje vina kako to obično biva kada tražite “čistu” smeđu a dobijete tamno ljubičastu ili tamno crvenu.

https://www.instagram.com/p/CEosApPnv09/

Želite li biti sigurni da na noktima nosite boju tamne čokolade, prepustite se u ruke profesionalnim nail artistima čije će vješte ruke vaše nokte pretvoriti u najelegantniji dio tijela. Tako nalakiranim noktima dobivate na ženstvenijem i profinjenijem izdanju jer doista, nema ništa više sexy od žene koja ima uredne i lijepo nalakirane nokte.

https://www.instagram.com/p/CEZkSYsJUSV/

Nail artisti jednako se tako mogu poigrati s gradacijom smeđe nijanse, nalakiravši svaki nokat nijansu tamniju od prethodne boje čineći lijep, choco niz, dok će ukrasi poput mikro cirkončića ili perlica dati svečaniji “ton”. Dakako, i ove godine se godine ponavlja trend jednog nokta nalakiranog drugačijom, kontrastnom nijansom, što daje poseban efekt, osobito ako na tom prstu nosite zanimljiv komad nakita.

https://www.instagram.com/p/CEZh8IcnE2M/

Svakako nemojte zaboraviti na urednost izgleda vaših noktiju planirate li sami nanijeti ovu divnu nijansu. Pratite svoj prirodan oblik nokta, a dužinu prilagodite vlastitom ukusu, iako ova nijansa savršeno pristaje kratkim ili noktima koji malo prelaze vrh jagodica. Ako volite mat finish, budite bezbrižni jer se i ove sezone itekako traže mat boje! Što smo još pripremili za vas, pogledajte u zanimljivoj choco galeriji!

https://www.instagram.com/p/CEUS6PUBtW-/
https://www.instagram.com/p/CEKF-QXA4sT/
https://www.instagram.com/p/CD_e9KpDmqw/
https://www.instagram.com/p/CDyhLfuAzQR/
https://www.instagram.com/p/CDLLrFJJj9r/
https://www.instagram.com/p/CDBZbMTgj-4/
https://www.instagram.com/p/CDBFFaHjvNX/
https://www.instagram.com/p/CCzhR6zgl6V/
https://www.instagram.com/p/CCw0G1VDXD-/
https://www.instagram.com/p/CBdJleglATW/
https://www.instagram.com/p/B_6to6lFw9p/
https://www.instagram.com/p/CE92SKTD_hD/
https://www.instagram.com/p/CE6vgLhhGYU/
https://www.instagram.com/p/B42oFy8HKtQ/
https://www.instagram.com/p/B_wR7RVD6TX/
https://www.instagram.com/p/CAdWB8CDKi1/
https://www.instagram.com/p/CBfx5jPgRjy/
https://www.instagram.com/p/Bo_8kfxgzq5/