FOTO by Instagram/ @bojana.g.v

Poznati

Bojana Gregorić Vejzović uživa u Dubrovniku, a komplimenti za novu frizuru stižu svakom objavom!

Antonija Andabak 26. srpnja 2021.

Bojana s kratkom ili Bojana s dugom kosom? Što joj bolje stoji?

Prije gotovo tri tjedna, poznata se glumica oprostila od duge kose i odvažila se na pravu ljetnu frizuru!

Na drastičnu promjenu imidža Bojana se odlučila kako bi joj bilo lakše “hendlati” kosu po ovim vrućinama i kako bi malo unijela svježine u svoj look, i moramo priznati – uspješno je obavila zadatak!

Tu subotu, kada je odlučila reći bye-bye dugi uvojci, sa svojim je Instagram pratiteljima podijelila da joj ipak nije svejedno što joj frizerske škare prilaze dugoj kosi i rade drastičan rez, no hrabro je krenula u #shorthair putovanje u kojem očito uživa!

Na Pelješcu je objavila fotografiju u opuštenom izdanju, kako uživa uz more i mir…

Bojani ovo nije prvi put da koketira s kratkom kosom, a uvojaka i raznih frizura se, kako kaže – nauživala. Prije desetak godina nosila je razne stilove kratke kose koji su joj divno pristajali upravo zbog ovalnog oblika lica, kojem, ako ga i sami imate, sve dobro pristaje!

Glumica ovih dana odmara od obaveza u Dubrovniku i Pelješcu, a fotografije s mora voli podijeliti sa svojim pratiteljima na društvenoj mreži Instagram gdje se, unatoč tome, što je kosu skratila prije 2,5 tjedna, komplimenti vezani za njen novi izgled, nižu svakom objavom.

Ljepotica, ta frizura je toliko moćna da je čudo. Djevojčica, djevojčica“, “Frizura za 10“, “Žao mi je što ste skratili kosu, ali moram priznati da Vam super stoji. Pure beauty“, napisale su Instagram pratiteljice.

Što mislite, koji stil frizure Bojani više pristaje?