FOTO by Instagram @bojana.g.v

Poznati

Bojana Gregorić Vejzović prigrlila HIT boju sezone i stoji joj savršeno!

Daria Lovrić 20. srpnja 2022.

Zelena boja dominira u prirodi, ali i u našim ormarima...

Bojana Gregorić Vejzović jedna je od naših najpoznatijih filmskih, televizijskih i kazališnih glumica. Osvojila je brojne nagrade poput Zlatnog Histriona, Orlanda i Večernjakovih Zlatnih ruža. Bojana je od 2006. u sretnom braku s poznatim glumcem Enesom Vejzovićem, s kojim ima sina Raula i kćer Zoe.

Kao da ne stari!

Prelijepa glumica aktivna je na društvenim mrežama pa nas često počasti fotografijama iz privatnog i poslovnog života. Na nju vrijeme kao da ne utječe i može reći da stari kao vino.

Na svom Instagram profilu u zadnje vrijeme objavila je nekoliko fotografija u predivnim kombinacijama u zelenoj boji.

Zelena je IN za ljeto 2022.

Zelena boja proglašena je HIT nijansom za ljeto 2022. Zelena vlada ljetnom sezonom i preuzela je sve – od modnih dodataka, obuće, dekora i odjevnih komada. Riječ je o boji koja će vam izmamiti osmijeh na lice, a prema psiholozima označava harmoniju i simbolizira mir i nadu.

Zelena se nosi u svim nijansama – od tamne, preko smaragdno zelene, jabuke, boje limete, neon zelene, mint pa sve do pastelno zelene. Koja god nijansa bila vaša miljenica nećete pogriješiti.

Bojana je opet pokazala svoj istančan ukus i smisao za modu i oduševila nas odjevnim komadima u zelenoj boji koja joj odlično stoji. Svoj godišnji odmor provodi na Pelješcu, gdje uživa u prekrasnoj prirodi i čistom moru.

Pozirajući u uskoj mini haljini zelene boje pokazala je vitku figuru i svoj divan prepoznatljivi osmijeh. „Dobro nam je…vidi se ha?“ – napisala je Bojana ispod objave na Instagramu. U vrlo kratkom periodu, Bojana je dobila mnogo pozitivnih komentara i komplimenata od brojnih pratitelja koji su oduševljeni njezinim izgledom i pozitivnom energijom.

Osim jake zelene, Bojani odlično stoje i svijetli vibrantni tonovi. Nedavno je pozirala u haljini poznatog domaćeg dizajnera Ivice Skoke u neon zelenoj. Uz svilenu haljinu koja je naglasila njezinu vitku liniju i kratku frizuru, Bojana je iskombinirala viseće naušnice te srebrne cipele.

Zelena boja stajat će brinetama i plavušama ali će i savršeno odgovarati crvenokosim djevojkama, Vrijeme je da i u vašoj garderobi zelena boja ovog ljeta preuzme kontru i da zablistate baš poput Bojane.