FOTO by Instagram @bojana.g.v

Poznati

Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako se spajaju trendi jesenski komadi

Krešimir Šustić 04. studenoga 2020.

Modna kombinacija koja nas je oduševila aktualnim bojama

Iako zadnjih nekoliko tjedana temperature svakodnevno variraju od visokih i netipičnih za ovo doba, pa sve do klasičnih niskih, ne možemo sa sigurnošću reći da vrijeme priliči jeseni.

No moramo priznati da se nimalo ne žalimo na sunčane dane koji za sada još uvijek prevladavaju, te upravo zbog njih možemo nastaviti uživati u tanjim odjevnim predmetima.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Iza svake dobre uloge,nagrade i divne haljine,stoji puuuno peglanja!😁Uz prave partnere sve se postiže s lakoćom!Moj posao često nema točno radno vrijeme.Dani znaju biti i više nego užirbani,pa se svaka minuta cijeni!Snimanje ujutro,navečer predstava,što znači da su popodnevni periodi vrijeme koje moram maksimalno iskoristiti!Paralelno znam kuhati i peglati,a to je moguće samo uz @philips_hr parnu postaju koja ima kameru!!Kamerom prepoznaje razliku u materijalima i prilagođava temperaturu!Uz parnu postaju @philips_hr nikada mi nije zagorio ručak,niti progorjela haljina😅!!Izlazak pred publiku i kamere,nakon @philips_hr kamere je opušten,jer znam da uz sjajne partnere,kako u domaćinstvu tako i na sceni,će sve biti savršeno i bez greške❣️ #ispredkamere #perfectcare9000 #pozornica #glamur @philips_hr #actress #bojanagregoricvejzovic

Objavu dijeli Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v)

Samim time, poznate zagrebačke trendseterice izlaze iz svojih domova i šeću gradskim ulicama i atraktivnim lokacijama u neodoljivim izdanjima koja želimo iskopirati.

Tu priliku je iskoristila i naša filmska diva Bojana Gregorić Vejzović kada je ovog vikenda prošetala zagrebačkim parkom Tuškanac u neodoljivoj kombinaciji kojom nam je pokazala kako se nose trendi komadi.

Glumica je poznata po svom istančanom modnom ukusu kojim se voli pohvaliti na društvenim mrežama i zbog kojeg joj se dive mnogi.

Ovoga je puta zablistala u zemljanim tonovima jesenske palete boja, spojivši suknju do koljena koja dolazi u A kroju s bluzom u istim tonovima kaki nijanse.

Outfit je začinila visokim kožnim čizmama u smeđoj boji i bezvremenskim klasikom u istoj nijansi kao i čizme, te sunčanim naočalama mačkastog oblika.

Osim toga, izgleda još zanosnije nego inače uz predivan šumski krajolik obojan šarenim lišćem, stoga slobodno možemo reći kako je vrijeme za nju stalo.