FOTO by Mohito

Moda

Boja mjeseca prosinca: Crvena! Nijansa koja se pamti…

Krešimir Šustić 23. studenoga 2020.

Ključni komadi garderobe uz koje ćemo se osjećati festive

U današnje doba više nema razlike koja striktno dijeli boje po sezonama jer svaka nijansa je uvijek dobrodošla u trendi modne kombinacije.

Iako proljetna i ljetna sezona obiluju vibrantnim i šarenim nijansama, zima i jesen su uz klasične zemljane tonove bogate i cvjetnim uzorkom kao i spomenutim upečatljivim tonovima.

Blagdansko razdoblje u kojem se trenutno nalazimo je bogato božićnim motivima i paletom prigodnih adventskih boja, ali i zavodljivom i festive kraljicom, crvenom.

Osim što je smatramo posebnom nijansom koja najbolje opisuje ljubav, ova ženstvena i elegantna boja zauvijek će biti vjerna stanovnica naših garderoba i glavni adut u svečanim prigodama.

Brend Mohito na svoje je police uvrstio nekoliko ključnih komada uz koje će naši outfiti svakoga dana biti obogaćeni blagdanskim duhom.

S obzirom na to da je najradosnije vrijeme u godini sve bliže, izdvojili smo haljine, džemper i kardigan koji će naše stajlinge učiniti efektnima.

Tako će party i svečana izdanja biti popraćena pletenim, mini i širokim modelima najženstvenijeg odjevnog predmeta koji ćemo upotpuniti visokim čizmama i gležnjačama.

Savršene casual i poslovne modne kombinacije s lakoćom ćemo postići uz džemper i kardigan koji možemo kombinirati sa suknjama, omiljenim parom traperica ili svečanijim primjerkom hlača.

Boja mjeseca prosinca, definitivno je dokaz da kroz modne odabire možemo širiti ljubav i radost na svakom koraku.