FOTO by Instagram

Njega kose

Boja maline idealan je izbor za osvježenje vaše trenutne nijanse kose!

Antonija Andabak 27. svibnja 2022.

Neovisno o tome koje je vaše omiljeno ljetno voće, kosa boje maline takva je predivna nijansa da se nadamo viđati je na ulicama grada što češće!

Sigurni smo da ste dobro upoznati s činjenicom da se za tretman kod frizera mora strpljivo čekati, stoga vjerujemo da možete izdvojiti vrijeme tražeći inspiraciju za vašu iduću ili novu boju kose!

Tu smo da vam pomognemo u potrazi, a kako to obično biva, inspiraciju je najbolje potražiti u iću i piću, što znaju svi frizeri i koloristi koji upravo boje pića ili hrane koriste kako bi vjerno dočarali postignutu nijansu kose svojih klijentica.

Jedna takva, vrlo tražena i popularna ljetna nijansa, definitivno je Raspberry Hair color! Boja sezonskog voća, mnogima omiljena malina, dočarala je miks boja korištenih kako bi se postigla vedra i svjetlija crvenkasta nijansa.

Koloristi diljem svijeta podijelili su na društvenoj mreži Instagram rezultate Raspberry nijanse koju su označili hashtagom raspberryhaircolor, prema kojima možemo zaključiti da ova boja osvježava lice pošto je riječ o svjetlijoj crvenoj kojoj je dozvoljeno i poigravanje s laganim roskastim nijansama pri vrhu kose.

Bilo da je malina vaše omiljeno voće bez kojeg ne možete zamisliti ljeto ili ne, sugeriramo isprobati je, osobito ako je vaša trenutna boja jedna od onih “ziheraških” i teško izlazite iz zone komfora, vjerujete-nećete požaliti!