FOTO by Zara

Moda

Boja fuksije i mašna – Zarine cipele noge stavljaju u prvi plan!

Viktoria Mikulić 20. srpnja 2022.

Rezervirane su samo za svečanija događanja...

Unutar svačijeg ormara, zasigurno se nalazi nekoliko vrsti obuće. Od tenisica koje su rezervirane za svakodnevnu upotrebu, do espadrilla koje nosimo u proljetnim mjesecima, japanki i natikača koje su naša omiljena obuća tijekom ljeta, kao i čizmi kojima se svake zime vraćamo.

Unutar te iste garderobe imamo dva odjeljka, jedan za obuću koju smo već ranije nosili, jedan za nove stvari, i jedan za one posebne cipele koje nosimo samo u određenim prilikama.

Zara ljetne sandale s mašnom

Njih posebno čuvamo i svaki put nakon nošenja, odmah ih pregledamo i očistimo kako bi zadržale onaj savršen sjaj kao i prvi put kada smo ih ogledali. Njih držimo u posebnoj satenskoj vrećici, ili kutiji kako bi ih zaštitili od kućne prašine i sličnih nametnika.

Zara ljetne sandale s mašnom

Zarine efektne cipele s mašnom glavni su adut ljeta!

Upravo jedne takve cipele, one koje su namijenjene samo za neka svečanija događanja, pronašli sm na policama Zare. Riječ je o modelu sandala u boji fuksije, a na prednjem dijelu je i u upečatljiva srebrna mašna prepuna cirkona.

Zara ljetne sandale s mašnom

Ove cipele možda ne možemo svugdje nositi, ali smo sigurni da su onaj model kojem biste se uvijek iznova vraćali. Ružičaste krasotice vidimo u kombinaciji s malenom crnom haljinom i nekim decentnim naušnicama, kao i visokom punđom. Iste dolaze i u crnoj boji za sve koji cijene jednostavnost s dozom glamura.

Zara ljetne sandale s mašnom

Ako smatrate da bi se ovaj atraktivan model uklopio uz vaše ljetne outfite, možete ga pronaći na Zara web stranici po cijeni od 449,90 kuna.