FOTO by DANIDI

Moda

Boja crvenog vina, šume, konjaka, kestena, modro plava – sve nijanse torbica koje trebamo ove zime!

Viktoria Mikulić 30. studenoga 2021.

Tonovi koje ćete s lakoćom spojiti uz vaše omiljene zimske lookove…

Ljeti nam uz preplanulost nisu potrebne jake boje. Naš osunčani ten najbolje dolazi do izražaja uz nježne nijanse poput bijele, nude i pastelnih boja.

Ipak, s dolaskom jeseni i naša boja pomalo opada i koliko god se trudili zadržati je, moramo se pozdraviti s istom do iduće ljetne sezone. Isto tako, svijetle nijanse zamjenjujemo zagasitima i upečatljivima, kako kod odjeće i obuće, tako i kod modnih dodataka.

Budući da ulazimo u najčarobniji mjesec u godini popraćen tmurnim vremenom, naša je glavna zadaća biti svjetlo na kraju tunela. Kako to postići? Kako drugačije nego efektnim bojama koje će razvedriti svaki oblak.

Hrvatska proizvodnja sve nam je draža kada smo u potrazi za accessoriesom, a jedna od naših omiljenih adresa je ona brenda DANIDI, čije nas torbice uvode u svako novo godišnje doba.

Za jesensko-zimsku sezonu pripremili su nam kolekciju torbica koje će biti u centru pozornosti. U ponudi se mogu pronaći već neki njihovi prepoznatljivi oblici, a tu su i neki novi u skladu s najaktualnijim trendovima. Fokus je definitivno na bojama među kojima nam je posebno za oko zapela šumska zelena nijansa, modro plava, burgundi iliti boja crvenog vina, najdraža camel smeđa, modro plava poput tamnog neba i konjak smeđa.

Krase ih detalji poput mašnica, lanaca, kroko uzorka, baršuna i slično. Za sve koji su još uvijek nostalgični za ljetom, brend DANIDI u svoju je novu liniju uvrstio i pastelne primjerke posebnog dizajna.

Svaka od nas zaslužuje se za kraj godine počastiti novom torbicom, a ako još niste pronašli svoju srodnu dušu, DANIDI je najlogičniji modni odgovor. Bez obzira nosili ih preko ramena ili u ruci, ove će vas torbice pratiti tijekom svih vaših zimskih pustolovina.

Od jutarnje kave s prijateljicama, popodnevnog sastanka do večernjeg odlaska na Advent i i kuhano vino s jačom polovicom…

Ne propustite naručiti jedan od ovih šarmantnih novitete putem njihovih društvenih mreža Facebook i Instagram!