FOTO by Instagram @kabrilis / @kirstnails92

Ljepota

Romantična boja ciklame je HIT prijelazna manikura iz ljeta u jesen!

Krešimir Šustić 30. kolovoza 2021.

Nijansa koja nas je zavela svojom dominantnošću!

Nakon pastelnih i vibrantnih boja koje su dominirale ovog ljeta, odlučili smo potražiti jednu koja bi nas pomalo asocirala na ljetne dane, ali istodobno i uvela u one jesenske. Nijansa koja je zagasita, a istovremeno efektna, ona koju ćemo ovog rujna s ponosom nositi je neodoljiva boja ciklame.

Poznata još i kao boja fuksije, stvorena je da pršti energijom gdje god se pojavila.

Viđamo je na modnim pistama svjetskih metropola na kojima krasi najljepše dizajnerske odjevne kombinacije, kao i modne dodatke.

Čine je topli ružičasti, ljubičasti i tonovi jorgovana koji nisu presvijetli, a izgledaju pomalo prigušeno i razlikuju se po intenzitetu.

Simbolizira moć, obilje i ambicije i aktualna je u svakoj sezoni, a njezina vibrirajuća supstanca podiže svaku kombinaciju i čini nas uočljivima.

U visokim društvima čest je odabir za svečane prilike upravo zbog svoje dominantne osobine, te se smatra kao obilježje moći u ženstvenoj varijanti.

Idealna je za energične osobe koje u životu ne vide prepreke i koje su spremne upravo zbog nje iskakati iz mase, ali sa stilom, naravno.

Prilikom unošenja ovih upečatljivih tonova, treba biti oprezan kako ne bismo pretjerali, no jedna od boljih stvari je da paše uz sve druge boje.

Ova simbolična boja pravi je adut u jesenskim danima i izgledat će sofisticirano uz svaki look. Uz nju, nakit vam nije ni potreban jer će ionako ona biti u fokusu, zbog svojih gracioznih tonova.