FOTO by Naf Naf

Moda

Boja breskve i točkice – nova Naf Naf torbica plijeni poglede!

Viktoria Mikulić 27. travnja 2022.

Pred vama je važna svečanost? Onda ne biste trebali tražiti dalje od ovog ljupkog modnog dodatka…

Svaka fashionistica ima nekoliko modela torbica. Primjerak za svakodnevno nošenje koji je praktičan i elegantan, suptilnog, decentnog izgleda i boje, u kojeg stanu sve najpotrebnije stvarčice i ikoji nas neće opterećivati u nijednom trenutku.

Tu je i ona torbica koju nosimo za ležernija druženja, po mogućnosti manja i šik dizajna, koja se uklapa uz naš casual look. Zatim se unutar našeg ormara nalazi torbica za svečanije prigode, ona koju izvadimo samo nekoliko puta godišnje.

To i jest ona najposebnija torba koja će, neovisno o prilici, ispuniti sva naša očekivanja. Većinom je riječ o clutch modelima koji su  jednostavni za rukovanje i mini veličine.

Sve drugo bi možda bilo previše, ali kod torbice zaista nema pravila kada je u pitanju upečatljivost. Ovom famoznom accessoriesu dozvoljeno je da bude efektan onoliko koliko nama odgovara. Cirkoni, glitter ili nešto treće, torbica za svečanije prigode treba blistati.

U Naf Naf trgovinama pronašli smo jednu koja će ukrasti sve poglede na proljetnim i ljetnim svečanostima. Njezina boja breskve šarmira na prvi pogled, a tu je i dodatak marame točkastog uzorka kao finalan touch.

Naf Naf nas često iznenadi točkastim modelima, no ovaj novitet zaista ima onaj wow efekt. Ako vam je dosadila jedna te ista torbica za važne događaje, osvježite svoju garderobu Naf Naf primjerkom koji neće proći nezapaženo. Njezina cijena iznosi 37,99€, a pronaći je možete na LINKU.