FOTO by Instagram @violeta / @saxdz / @juliawieniawa

Moda

Boja bijele kave – osvježavajuća, bezvremenska i skupocjenog izgleda!

Daria Lovrić 19. siječnja 2023.

Škicnite 12 najljepših komada iz aktualne ponude omiljenih brendova!

Neutralni tonovi su lako nosivi, moderni i glamurozni, posebice kada je riječ o bež nijansama. Obožavamo ih sve – camel nijanse, žutosmeđu kombinaciju, prljavo-bijelu, nude, roskastu varijantu, capuccino, boju bijele kave…

Zašto je bež boja najskuplji dio vašeg ormara?

Ključ za održavanje svježeg i skupocjenog izgleda je monokromatski način odijevanja, odnosno kombiniranje jedne boje „od glave do pete“, miješajući različite tonove. Boja bijele kave odličan je izbor za monokromatski outfit, a želite li mu dati poletniji i osvježavajuć izgled poigrajte se različitim nijansama bež boje te tkaninama i teksturama.

Iako je posljednjih nekoliko sezona bilo ispunjeno jarkim bojama, šljokicama i upečatljivim dizajnom koji će nastaviti vladati i ove godine, neutralni tonovi ipak osvježavaju modnu scenu.

Boja bijele kave može se nositi svakodnevno, bezvremenska je i ne podliježe promjeni trendova. Iako za odjevnim komadima, modnim dodacima i obućom u bež nijansama češće posežemo u ljetnom periodu, posebice u lanenom izdanju, poznate fashionistice pokazale su kako nude nijanse odlično izgledaju i kada je riječ o zimskom outfitu.

Društvene mreže preplavile su chic kombinacije, a web trgovine i police omiljenih brendova predivni komadi u bež nijansama. Kako bi vam olakšali potragu, škicnuli smo unutar novih kolekcija brendova Zara, Mango, Stradivarius i H&M i izdvojili 12 najljepših modnih komada.

U nastavku pogledajte naše favorite s cijenama: