FOTO by Bohoo

Moda

Bohoo vintage bluze s točkicama u mocha, bijeloj i crvenoj boji!

Viktoria Šafranić 08. travnja 2021.

Uz točkice, posebnim ih čini mašnica sa stražnje strane...

U potrazi za lepršavim odjevnim predmetima koji su idealni za proljetno vrijeme, uputili smo se na online trgovinu Bohoo koja svojim novim kolekcijama donosi retro prizvuk u moderno doba.

Točkasti print jedan je od najpopularnijih s razlogom, jer je u isto vrijeme romantičan i zavodljiv stoga je upravo ovaj uzorak njihov standardni motiv u svakom godišnjem dobu.

Točkice su ovog puta zasjale na predivnim bluzama koje dolaze u kraćem izdanju, a koje su idealne za nošenje uz hlače visokog struka ili pencil suknje. One dolaze u tri boje, bijeloj, mocha i crvenoj, a posebnim ih čini i mašnica koja se veže oko vrata.

S prednje strane ovaj model izgleda elegantno, dok stražnji dio otkriva gotovo cijela leđa što pretvara ovu bluzu u pravi seksepilan primjerak.

Modeli je nose uz svijetle traperice što dodatno naglašava ljepotu ovog must-have odjevnog komada, a ako želite dodatno istaknuti leđa, onda svakako uz iste nosite punđu ili rep.

Ove lepršave bluze trenutno su na sniženju od 15% i njihova cijena iznosi £12.75. Ako su i vama jednako zanimljive, savjetujemo da putem LINKA škicnete je li vaša veličina još uvijek dostupna. Budući da su na popustu i pritom izgledaju totalno chic sigurni smo da će se rasprodati u trenu.