FOTO by Zara

Moda

Bogata ponuda pernatih jakni uz koje će svaki zimski izlazak biti stylish

Krešimir Šustić 27. studenoga 2020.

Ove godine smo odlučili blistati u svim vremenskim prilikama

Još nas nešto više od dvadeset dana dijeli do najhladnijeg godišnjeg doba u kojem će prevladavati niske temperature zbog kojih nećemo toliko često izlaziti iz naših domova.

Trgovine su već naveliko počele izlagati stylish komade, kako bi nam približile trendove koji će nam pomoći da izgledamo chic izvan naših životnih prostora.

Svake godine najaktualniji su sofisticirani kaputi koje uvrštavamo u poslovne i svečanije outfite, ali i nezaobilazne jakne koje se lako transformiraju iz casual u elegantni komad garderobe.

Kao i obično, dolaze napravljene od najtoplijih materijala uz koje nam nadolazeći minusi neće predstavljati nikakav problem, već priliku da zablistamo.

Kopajući po web shopovima raznih brendova, naletjeli smo na primjerke high street robne marke Zara, koje možemo nabaviti u najbližim poslovnicama ili online i pripremiti se za nadolazeću zimu.

Posebno su nam dragi oni pernati modeli, ukrašeni kapuljačama i krznom jer ih možemo pronaći u svim tamnijim, kao i u vedrijim nijansama.

Nositi ih možemo uz traperice, robusne gležnjače i ruksake, koji će zaokružiti svaki ležeran odlazak na kavu, ali i jednako dobro pristaju uz business modele hlača, suknje i haljine za malo posebnije i ozbiljnije prilike.

U nastavku slijedi galerija u kojoj smo izdvojili naše favorite među kojima se kriju neodoljiva izdanja, idealna za sve vremenske prilike koje nas uskoro očekuju.