Moda

Bodysuits komadi koji garantiraju golicanje mašte!

Antonija Andabak 29. ožujka 2020.

Komadi koje možete nositi ispod sakoa obožavaju čipku, dok više temperature odobravaju floral uzorak, otvorena leđa...sve smo ih našli!

Davno su prošla vremena kad smo nosili potkošulje kao odjevni predmet koji je imao jednu jedinu zadaću: zdravstvena zaštita ( bubrezi, jajnici, nastavi niz…).

Modne varijacije potkošulje dosegle su zadivljujuće razine tijekom zadnjih nekoliko godina kada one postaju must-have svakog modnog ormara.

Jedna od varijacija u kojoj su se pojavile potkošulje su tzv.bodysuits, nama bliži kao body-ji, a svoj su maximum dosegnule ove godine kada se nose više nego ikada.

Osobito često smo ih viđali početkom godine kada su brendovi poput Manga, Zare i drugih high street trgovina lansirale bodysuits-e dugih rukava koje su odavale dojam košulja različitih uzoraka čime su dobivale na zanimljivosti.

Zara bijela majica – izdvojili smo ih 20 i božanstvene su

S obzirom na više temperature, odlučili smo predstaviti genijalne bodysuits-e brenda Forever 21 koji se može pohvaliti dosljednim praćenjem trendova što se preslikava i u aktualnim kolekcijama.

Njihovi bodysuits-i golicaju maštu jer obiluju čipkom, imitacijom grudnjaka u gornjem dijelu, otvorenim leđima ili otvorima koji se spajaju vrpcama…poprilično zanimljivo! Izvrsno pristaju na kožnu suknju, ispod sakoa, čupavih vesti koje možete nositi za prijelazno vrijeme, a vibru 80-ih postići ćete parom vintage traperica visokog struka.

Osim doze seksepila, tu je i ona slatka strana u nježnijim bojama i uzorcima poput nježne ružičaste ili bijele ukrašene cvjetićima…idealno za ljeto!

Cijene su itekako pristupačne, a sve bodysuits-e koje vas zanimaju, možete škicnuti na njihovoj stranici na LINKU!