FOTO by Firebox

Dekor

Bočica koja sprječava prolijevanje pića i štiti vaše vino od dosadnih kukaca

admin 19. svibnja 2020.

Vaša čaša s vinom nikad nije bila sigurnija

U trenutku kada je nastala civilizacija, nastalo je i vino, a dokazi o najstarijoj vinariji sežu oko 4000 godina prije Krista. Osim za svoju konzumaciju, vino se koristilo i kao anestetik, ali i kao baza za većinu lijekova koje su ljudi proizvodili.

Vino vežemo i uz kršćanstvo kao dio Svete mise, ali predstavlja i neizostavan dio zabave svih koji ne vjeruju ni u što. Uglavnom vino trebamo znati cijeniti i poštivati. 

Kako bi vaše vino uvijek bilo sigurno pronašli smo simpatičnu bočicu koja unutar sebe ima klasičnu čašu za vino. Od sada više nema potreba za strahom od prolijevanja vina, a dosadni kukci više neće moći plivati u vašem piću.

Mini bazen za hlađenje cuge ono je što nam treba za vruće dane!

Osim toga, više ne morate razmišljati o eventualnom skupljanju razbijene čaše, jer ova će bočica izdržati i najzahtjevnije udarce u tlo.

Silikonski poklopac dijelom će vaše piće održavati na optimalnoj temperaturi, a jednostavan sistem propuštat će tekućinu samo kada vi to želite.

Ovo je jedan od najelegantnijih načina ispijanja vina jer ne morate brinuti o nizu faktora koji mogu utjecati na vaše uživanje.

Dolaze u nekoliko živih boja po cijeni od 9,99£, a pronaći ih možete unutar Firebox web trgovine.