FOTO by nextdirect.com/hr

Dekor

Boca vina i štikla, dvije najbolje prijateljice! Okupite frendice i otvorite butelju!

Viktoria Mikulić 14. srpnja 2021.

Stiletto potpetica i vino savršen su par!

“Jer još trava nije nikla tamo gdje je stala moja štikla”. Severina definitivno zna podići atmosferu svojim hitovima, a mi smo upravo pronašli proizvod koji bi užarenu atmosferu mogao podići na još viši nivo.

Na službenoj web trgovini Next pojavio se dekorativan primjerak koji će zaludjeti svaku fashionisticu, kao i ljubiteljicu vina. Riječ je o stalku za vino u obliku stiletto potpetice. U srebrnoj boji i obasuta šljokicama, definitivno predstavlja poziv na party.

Ako i vi već sredinom tjedna kujete planove za vikend i jedva čekate dogovoriti neki ludi provod s najboljim prijateljicama, zašto to ne biste organizirale u svoja četiri zida?

Iako je primamljivo izaći u neki wine bar baš zbog toga što u proteklih godinu dana nismo imali priliku posjetiti iste, puno je razloga zbog kojih biste trebale ostati kod kuće.

Prvenstveno, možete puštati glazbu koju poželite. Također, sigurno ćete uštedjeti što vam daje mogućnost organiziranja novog partyja kroz kratko vrijeme. Uz to, ne morate se posebno spremati već možete biti u najležernijoj odjeći. Nadalje, sigurni smo da su vaša kutna garnitura ili kauč udobniji od barskih stolica. I za kraj, možete nabaviti svoje omiljeno vino i pritom ga smjestiti u najglamurozniji stalak, onaj u obliku štikle.

Za sve ljubitelje vina i dobrih štikli , nadamo se da će vas ovaj stalak potaknuti da budete domaćin partyja i konačno onoj dugo čuvanoj butelji vina poklonite počasno mjesto. Naručiti ga možete putem linka po cijeni od 183,00 kuna.