FOTO by notonthehighstreet.com

Iće & piće

Boca omiljenog gina s muzikom idealan je božićni poklon!

Mia Vodopija 11. studenoga 2021.

Fanovi Spotify-ja napokon su došli na svoje...

Iako još nismo u prosincu, već polako razmišljamo o poklonima i o kupnji onog pravog za članove obitelji i prijateljice. Hoćemo li im uzeti neki prekrasni šal, parfem, njihov najdraži ruž i maskaru ili…možda nešto alkoholno?

U slučaju da je vaša prijateljica fan gina, ova personalizirana boca aromatiziranog gina sa Spotify kodom koji, kada se skenira, reproducira posebno pripremljenu listu hit pjesama iz te godine.

notonthehighstreet.com

Ovo je zbilja savršen božićni poklon (ili rođendanski) koji će zajamčeno izmamiti osmijeh na lice osobe kojoj ćete ga pokloniti. Njihovo omiljeno piće u personaliziranoj boci, uz klasične hit pjesme…najbolja ideja ikad!

notonthehighstreet.com

Možete odabrati između četiri različita okusa: Sloe Gin, Raspberry Gin, Gin od rabarbare i đumbira, Spiced gin sa svjetlucavim zlatnim pahuljicama.

Zatim odaberite bilo koju godinu po svom izboru, od 1950. nadalje, za ispis na naljepnici i za izradu playliste za reprodukciju.

notonthehighstreet.com

To je posebno pripremljen popis koji sadrži sve hitove iz odabrane godine, u rasponu od 100 – 250 pjesama godišnje, ovisno o broju te godini u kojoj su objavljeni novi hitovi. Pomoću Spotify koda, popis za reprodukciju može se odmah streamati.

notonthehighstreet.com

Kodovi funkcioniraju bilo da imate premium pretplatu na spotify ili besplatnu verziju. Gin muzička boca dođe £20 i možete ju naručiti putem ovog LINKA.

Ove super slatke gin bočice izrađene su od kaljenog stakla te su lijepa uspomena i mogu se ponovno koristiti kada nestane sav ukusan sadržaj!