FOTO by Instagram @kaiagerber / @jessicaalba / @ana_d_armas

Ljepota

Bob frizura – evo koja varijanta najbolje pristaje ženama u 20-im, 30-im i 40-im godinama!

Viktoria Mikulić 03. ožujka 2022.

Nadamo se da će vam ove frizure biti nadahnuće prilikom idućeg odlaska kod frizera…

Bez obzira koliko godina imate: bob je uvijek poželjan. A budući da nijedna frizura nije tako svestrana kao ova, ne morate se oslanjati samo na jedan specifičan stil. Postoje različite varijante ove bezvremenske frizure koje možete primijeniti i na svojoj kosi, ovisno o vašim preferencijama i godinama.

Sve ovisi o tome kako želite zračiti odabranom frizurom. Ipak, naravno, trebali biste nositi bob frizuru koja vam se najviše sviđa – bez obzira u kojoj ste dobi. Jer fokus je uvijek na tome da se osjećate dobro s novom frizurom. Ako vas još uvijek zanima koji bob posebno dobro pristaje kojoj dobi, čitajte dalje.

U 20-im godinama

U 20-im godinama, frizure mogu doslovno imati grube rubove – kao što je „razbijeni bob“. Umjesto elegantnog looka, ovdje se radi o dramatičnom i cool izgledu. Izgled uključuje ‘razbijanje’ vrhova vaše kose kako biste stvorili isprekidani, teksturirani završetak.

Odlučite li se za ovu trendi frizuru, možete malo eksperimentirati ovisno o tipu kose i obliku lica te nositi bob sa šiškama.

U 30-im godinama

Želite li malo preobrazbe u 30-ima? Onda biste svoj postojeći izgled trebali osvježiti šarmantnim francuskim bobom.

S tipičnim pariškim štihom, frizura je ošišana s nekoliko slojeva i namjerno nije sasvim simetrična kako bi se stvorio pomalo „neuredan dojam“. Bob izgleda prirodno, bez napora i mladenački.

U 40-im godinama

Bob A-kroja posebno je laskav ženama u 40-ima. Kosi, asimetrični rub ono je što definira strog, ali elegantan izgled.

To znači: kosa je kraća u predjelu vrata, a duža sprijeda, tako da se formira kontura poput slova A. Ova frizura nositeljici daje ekstravaganciju i, ovisno o stilu – je li uglađena ili valovita – pojavljuje se u potpuno novom svjetlu.