FOTO by River Island

Moda

Bluza baroknog izdanja pružit će vam look za pamćenje i uz najobičnije traperice!

Viktoria Šafranić 16. listopada 2020.

Toliko detalja na jednom mjestu koji se međusobno isprepliću, a koji izgledaju graciozno...

Bluza je nekoć predstavljala sporedni odjevni predmet koji smo najčešće nosili u poslovnim prilikama.

Danas ista predstavlja mnogo više, zahvaljujući poznatim brendovima koji su joj nadjenuli jedno sasvim novo ruho. Od klasičnog komada prerasla je u nezaobilazan modni adut koji svojom pojavom ne prolazi nezamijećeno, gdje god se pojavila.

Viđamo ih u kombinaciji s pencil i plisiranim suknjama, trapericama, svečanijim hlačama, a ponekad i uz haljine gdje tek suptilno otkrivamo poneki detalj.

Novitet britanskog brenda River Island svojim će motivima mamiti poglede prolaznika. Riječ je o bluzi baroknog stila koju bismo nosili na kraljevski dvor, a koja dolazi u baby rozoj boji.

Krase je zanosni detalji poput čipke, zatim rukavi od organze i nezaobilazna mašna predimenzioniranog kroja, koja je u trendu već nekoliko sezona. Uz ovu glamuroznu bluzu, prišiven je i topić iste nijanse.

Profinjena i elegantna, stvorena je da iskače te da onima koji je nose, u datom trenutku pruži potrebnu dozu samopouzdanja i ženstvenosti. Možda je nekome apsurdno da jedan odjevni komad možete posjedovati takvu moć, no bezbroj puta smo se uvjerili da su upravo ovakve stylish stvarčice zaslužne da se osjećamo superiornije.

Osobito je dobrodošla u narednom periodu jer će se svojim materijalima i bojom s lakoćom uklopiti u sve one svečane prigode koje nas očekuju pred kraj godine.

Ako je i vama jednako primamljiva, nabaviti je možete putem web shopa River Island po cijeni od £42.00.