FOTO by Asos

Moda

Bliži se vaše ili vjenčanje bliske osobe? Škicnite zanosne Asos vjenčanice!

Viktoria Šafranić 10. lipnja 2021.

15 eye-catching modela za ljetno vjenčanje…

Vjenčanje je najvažniji dan u životu, onaj o kojem svaka od nas sanja još od djetinjstva. Toliko smo puta u svojoj glavi prošle kroz cijeli taj scenarij da imamo osjećaj kako smo se već udale.

No tek kada odredimo točan datum, tek tada kreću oni pravi leptirići u trbuhu. Želimo da sve ispadne bajkovito i mjesecima, a neki i godinu unaprijed planiraju sve detalje do savršenstva.

Prošla je godina vjenčanja stavila na stand by i mnogima su se planovi prolongirali za neka bolja vremena,  ami se nadamo da su ta vremena konačno stigla.

Srpanj i kolovoz mjeseci su u kojima će se epidemiološka situacija promijeniti na bolje, i konačno ćemo imati priliku družiti se sa svim onim ljudima koji su nam nedostajali.

Svadbena svečanost jedna je od takvih prigoda gdje  možemo sresti sve one drage osobe koje nismo dugo vidjeli, te minglati o svemu što se zbilo u proteklim mjesecima, u najstylish ljetnim outfitima.

Ipak, fokus će biti na mladenki koja će blistati u najraskošnijoj vjenčanici bijele ili bež boje.

Ako ste vi ta sretnica koja će uskoro izreći sudbonosno da, a još uvijek niste pronašle svoju glam haljinu iz snova, onda biste svakako trebale čekirati Asos asortiman vjenčanica od kojih je svaka posebna na svoj način.

Također, ako će vaša najbolja prijateljica, sestra, sestrična ili kuma uskoro uploviti u bračne vode, ne zaboravite je označiti kako joj ne bi promaknule ovi elegantni modeli vjenčanica.

Netko preferira čipku dok će se drugi najbolje osjećati u satenu, netko zamišlja vjenčanicu, a nekome je ona uz tijelo favorit.

Snježno bijela boja ili nježna bež nijansa, duga vjenčanica ili ona do ispod koljena, s cirkonima, apliciranim cvijećem ili potpuno jednostavno, pronašli smo za svakoga ponešto.

U nastavku je 15 sofisticiranih vjenčanica i nadamo se da će jedna od inspirativnih ideja prirasti i vašem srcu.

Uz ove će toalete vaše ljetno vjenčanje izgledati božanstveno, i više nego što ste zamišljale…Sve modele možete pronaći OVDJE.