FOTO by JYSK

Dekor

Blagdanskim dekoracijama stvorite atmosferu u kojoj ćete uživati

admin 20. studenoga 2020.

Ove blagdane provodimo u toplini svog doma uz pravi božićni Hygge

Ako je Djed Božićnjak ikada zaželio neku želju onda je to sigurno ona u kojoj svi blagdane provodimo u svom domu okruženi najmilijima.

Na ovaj ili onaj način možemo zamisliti da mu se ove godine želja i ostvarila te da ćemo, htjeli mi to ili ne, ove blagdane provesti upravo onako kako je djedica to zamislio.

Možda ovih blagdana nećemo putovati ili slaviti u omiljenom pubu okruženi velikim brojem ljudi, ali ćemo ih provesti u dnevnom boravku uz dekicu, kolačiće s mirisom cimeta i omiljene filmove, a upravo su te stvari početak vaše avanture proživljavanja božićnog Hyggea.

U nastavku vam otkrivamo nekoliko trikova uz koje će on biti maksimalan.

Božićni Hygge u vašem domu

Hygge je temelj božićne tradicije. Hygge možemo pronaći u jednostavnim detaljima poput upaljenih svijeća ili toplog kamina kao protutežu hladnim i zimskim danima.

Može se pronaći u nostalgiji božićnih čarapa ili adventskom vijencu. Dovoljna je samo ideja kako uz pomoć detalja stvoriti savršen božićni Hygge, uz koji ćete osjetiti sve čari ove misteriozne riječi danskih korijena.

Dnevni boravak kao centralno mjesto blagdanske atmosfere

Brojna istraživanja dokazala su kako nas ranije ukrašavanje doma čini sretnijima, a ako nam je ikad trebalo viška dobre volje i pozitivne energije onda je to u ovoj godini. Potrudite se ovih blagdana napraviti korak više u dekoriranju vašeg doma, a uz JYSK blagdansku inspiraciju i ponudu to ne bi trebalo predstavljati problem.

Poput slagalice od stotinu komada pripremili su puno detalja, a na vama je da odaberete svoje komade i složite dekoraciju koja će krasiti vaš dom.

Okružite se ukrasnim jastucima, tepihom od umjetnog krzna, božićnim patuljcima, fenjerima i svijećnjacima, a sve začinite šalicom tople čokolade i tradicionalnim božićnim pjesmama.

Odlična ideja je i da se poigrate raznim ukrasnim papirima i omotate male poklone koji mogu poslužiti kao kreativna dekoracija. Ovo je samo jedan dio slagalice za postizanje božićnog Hyggea, a na vama je da složite i postignete svoj.

Čarolija blagdana na prvom koraku

Neka vam uređenje vašeg dnevnog boravka bude samo poticaj da u istom tonu nastavite i u ostalim dijelovima svog doma, a postoji li bolji izbor od vašeg predsoblja u koji prvo kročite kada ulazite u vaš dom.

Neka vas čarolija obuzme već na prvom koraku, a uz jednostavne detalje to ne bi trebalo predstavljati problem. 

Samo nekoliko grana okićenih blagdanskim ukrasima poput papirnatih kuglica u vazi trebali bi napraviti dobar dio posla, a kao šećer na kraju pored ukomponirajte popularan svijećnjak od bojanog stakla.

Uz to dodajte nekoliko mirisnih svijeća i vaš dom će zablistati kombinacijom elegancije i minimalizma.

Lampica nikad dosta

Ne možemo zamisliti blagdansku atmosferu bez lampica kojima ukrašavamo jelku, prozore, zidove, ormariće, jednom riječju – sve!

Nema pravila o maksimalnom broju lampica koje možete postaviti u svoj dom i u tom segmentu dekoracije samo je nebo granica.

Posebno su zanimljive led svijeće koje zahvaljujući ugrađenom brojaču vremena, pružaju savršen blagdanski duh upravo onda kada vi to želite i prigodno odbrojavaju vrijeme do Božića. Uz kombinaciju s blagdanskim vijencem i uz malo kreativnosti možete napraviti odličnu viseću dekoraciju za bilo koji dio doma.

Nadamo se da ćete u našem izboru pronaći sitnice koje će biti dobre smjernice u postizanju božićnog Hyggea, a za još više artikala i inspiracije prelistajte JYSK blagdanski magazin.

CLICK & COLLECT – najbrži način kupovine online

Na JYSK.hr samo ste jedan klik od izvrsne ponude! Uz Click & Collect možete rezervirati proizvode po izboru s njihove internetske stranice i pokupiti ih u jednoj od trgovina. Nema dodatnih troškova u Click & Collectu. Proizvode plaćate prilikom preuzimanja u trgovini. U roku od sat vremena bit ćete obaviješteni da su vaši artikli spremni za preuzimanje. Više informacija o Click & Collect pročitajte na JYSK stranicama.

#blagdanska IGRA DARIVANJA

U suradnji s JYSK Hrvatska jednu sretnicu nagradit ćemo s bonom od 500,00 kuna kako bi blagdanska dekoracija bila još zanimljivija. Za više detalja prati nas na našoj Facebook stranici.