FOTO by Next

Dekor

Blagdanski tepisi koji će i u kupaonice donijeti božićni duh

Krešimir Šustić 06. studenoga 2020.

Ove će godine svaka prostorija u našem domu biti dekorirana s veselim motivima

Nakon što je prošao blagdan Svih svetih, diljem svijeta su naveliko počele pripreme za adventsko doba godine, koje slovi kao najljepši, najveseliji i najšareniji period.

Vrijedne ruke heroja grada već su krenule postavljati lampice na gradske ulice, trgove i parkove jer nas nešto više od dvadesetak dana dijeli do spektakularnog paljenja istih.

132,00 kn

Iako će nam ove godine zbog pandemije koja vlada ipak biti malo drugačije nego što smo na to navikli, to nas nikako neće obeshrabriti da sa zadovoljstvom guštamo u magičnoj bajci.

Samim time, u nama se probudila neopisivo velika želja da svoje domove također sredimo u prigodnom štihu, te napravimo vlastiti ugođaj u kojem ćemo svakodnevno uživati.

118,00 kn

Kako bi primamile vjerne kupce i potrošače, brojne trgovine već su uvrstile u svoj asortiman prigodne predmete koji će u nama probuditi majstore za kreativnost.

Tako možemo pronaći klasične kuglice za jelku, dekorativne predmete, jastuke, dekice, posteljine, ali i one stvarčice kojima možemo ukrasiti prostorije koje do sada nismo.

118,00 kn

Web shop Next u svoju ponudu je uvrstio neodoljive božićne tepihe za kupaonu, koji će nam omogućiti blagdanski duh čak i dok se brinemo o vlastitoj higijeni.

Klasični primjerci su ukrašeni preslatkim polarnim medvjedom i raskošnim zvijezdama, ali tu je i onaj u obliku glave Djeda Božićnjaka, kao i komplet koji se sastoji od tepiha i navlake za wc školjku s motivima predivnog drvca.

147,00 kn

Sudeći po svemu, čini nam se da će ovogodišnji božićni blagdani biti bogati mnoštvom upečatljivih ukrasnih predmeta koji će naš dom zasigurno učiniti ugodnijim mjestom stanovanja.