Promo

Blagdanski pop-art dizajn L’OCCITANE proizvoda

PR 16. listopada 2018.

Blagdanski, pop-art dizajn u prvom planu ističe konstelaciju vrijednosti kojima je L'OCCITANE predan u svome djelovanju i stvaralaštvu.

Jeste li znali da svaki L’OCCITANE proizvod iza sebe krije istinitu priču o pravim vrijednostima? Tako svima poznata njegujuća kolekcija s karite maslacem pripovijeda o dugoročnoj predanosti i snažnom partnerstvu sa ženama u Burkini Faso…

Za ovogodišnje blagdane, francuska modna kuća CASTELBAJAC Paris i L’OCCITANE en Provence kreirali su limitirano ruho za ikonične L’OCCITANE kolekcije.Blagdanski, pop-art dizajn u prvom planu ističe konstelaciju vrijednosti kojima je L’OCCITANE predan u svome djelovanju i stvaralaštvu.

L’OCCITANE SLAVI VRIJEDNOSTI

Kreativnim potezima kista i prstohvatom inspiracije, CASTELBAJAC Paris dizajnirao je prekrasnu konstelaciju koja ilustrira L’OCCITANEOVE vrijednosti motivima koji simboliziraju istinite priče L’OCCITANEA iz Provanse.

Predanost lokalnim poljoprivrednicima, zaštita i očuvanje biološke raznolikosti, podrška ekonomskoj neovisnosti i poduzetništvu žena te posvećenost sprečavanju sljepoće koju je moguće spriječiti vrijednosti su duboko ukorijenjene u brend L’OCCITANE.

DARUJTE VIŠE OD POKLONA

Zahvaljujući partnerstvu koje je započelo 1980., danas više od 10 000 žena u Burkini Faso radi u zadrugama za proizvodnju karite maslaca i s L’OCCITANEOM čini održivi lanac opskrbe. L’OCCITANE od njih otkupljuje karite maslac prema načelima društveno odgovornog poslovanja i time im osigurava ekonomsku neovisnost.

Zahvaljujući podršci L’OCCITANEOVOG odjela za bioraznolikost i održive sastojke, od 2009. lanac opskrbe 100 % je certificiran od strane Fair Trade-a.*
*Certifikat pravedne trgovine, usklađen sa standardom Fair for Life, dostupnim na fairforlife.org.

PONOVNO OTKRIJTE KARITE

Nepogrešiv poklon, za svakog člana obitelji, prijatelje i drage kolege, u dizajnu koji se ističe odvažnom električno plavom bojom i motivima konstelacije vrijednosti, odvest će svakoga do mjeseca i dalje, noseći sa sobom snažnu poruku o emancipiranim ženama u Burkini Faso.

Krema za ruke s karite maslacem, 150 ml i 30 ml

Karite ulje za tuširanje, 250 ml

Ultrabogata krema za tijelo, 200 ml

Karite ultrabogati balzam za usnice, 12 ml

Više informacija o L’OCCITANE proizvodima iz Karite kolekcije potražite na www.loccitane.hr ili u L’OCCITANE trgovinama.

CJENIK – KARITE KOLEKCIJA

Karite krema za ruke, 150 ml 176,70 kn
Karite krema za ruke, 30 ml 64,30 kn
Karite ulje za tuširanje, 250 ml 148,60 kn
Ultrabogata krema za tijelo, 200 ml 281,10 kn
Karite ultrabogati balzam za usnice, 4,5 g 72,30 kn