FOTO by Inauris Jewelry

Moda

Blagdanski poklon koji ostaje kao vječna uspomena!

Viktoria Šafranić 17. prosinca 2020.

Ako ovih blagdana dragoj osobi želite darovati nešto posebno, sa srebrnarnicama Inauris Jewelry definitivno ne možete pogriješiti…

Nakit je najdraži prijatelj svake žene. Oduvijek je predstavljao jedinstven i simboličan poklon koji nam ostaje kao vječna uspomena, stoga ne čudi da i dan danas njegova popularnost ne jenjava.

I dok je nekoć isti bio rezerviran za odlaske na bal, danas ga viđamo gotovo posvuda, uz bezbroj trendi lookova.

Iako ih na tržištu možemo pronaći pregršt, neki se ipak ističu svojim primjercima. Nama je za oko zapeo nakit iz portfolia domaćeg poduzeća, koji je poseban po mnogočemu, a koji se s lakoćom uklapa uz različite outfite.

Vjerujemo kako mnogi dijele naše mišljenje da je ipak najljepši dar onaj koji dolazi iz naše zemlje, posebice sada… Nekako nas posebno raduje kada dobijemo unikatan nakit, jer još više cijenimo trud i vrijeme utkane u taj ručni rad.

Inauris Jewelry je izrazito mlado i inovativno poduzeće, odnosno srebrnarnica s bogatim izborom nakita. Drugim riječima, u svakoj njihovoj poslovnici može se pronaći preko 1000 različitih modela srebrnog nakita.

Naziv brend ‘Inauris’ označava naušnicu, a upravo je to i njihov najprodavaniji artikl. Više stotina različitih modela naušnica čekaju samo na Vas, a cijene se kreću već od 40 kuna.

Bez obzira jeste li u potrazi za minimalističkim nakitom ili onim prepunim detalja i raznovrsnih motiva, zlatim nakitom, tradicijskim, opalnim, dizajnerskim, dječjim, cirkonskim, nakitom s cirkonima i koraljima ili modelima za muškarce, unutar raskošnog asortimana nalaze se bezvremenski klasici i moderni komadi koji će upotpuniti svaki look.

Svaki komad nakita je izrađen od srebra finoće 925/1000, a to s lakoćom možete provjeriti kroz žig koji se nalazi na svakom primjerku.

Posebice u ovo zahtjevno vrijeme, ovaj stručan tim pridržava se svih epidemioloških mjera kako bi vam omogućili najveću sigurnost te se svaki komad nakita dezinficira nakon isprobavanja.

Osim novih modela, u njihovim poslovnicama možete popraviti bilo koji komad nakita, neovisno o tome gdje ste ga kupili.

Nalaze se na zavidnim lokacijama, točnije u omiljenim shopping destinacijama City Centru East i West, gdje će vas u svakom trenutku toplo i srdačno dočekati tim mladih i educiranih prodajnih savjetnika. Čak i ispod maske, bit će jasno vidljiv njihov široki osmijeh prilikom vašeg dolaska.

Donose i najveći broj opcija plaćanja. Uz sve kartice, Keks Pay, Settle, primaju i kriptovalute te u tome prednjače nad ostalim srebrnarnicama.

Ako nakit kupujete za blagdanski poklon i ne možete se odlučiti koji komad odabrati, ili niste sigurni kakav stil priželjkuje osoba koju planirate iznenaditi, uvijek se možete odlučiti za poklon bon, koji je jednako originalan.

Za detaljnije informacije, aktualnosti i popuste u Inauris Jewelry srebrnarnicama, posjetite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.