FOTO by Yamamay

Moda

Blagdanski matching set iz Yamamaya osvaja na prvi pogled!

Viktoria Mikulić 22. prosinca 2022.

Poznati proizvođač donjeg rublja ovog puta osvojio nas je sofisticiranim outfitom…

Inače nismo pobornici prozirnih odjevnih komada, no nakon što smo ugledali novu svečanu bluzu koja je upravo stigla u Yamamay, promijenili smo mišljenje, posebice ako govorimo o looku za Novogodišnju noć.

Tu jednu noć u godini, onu u kojoj slavimo sve ono što dolazi i ispraćamo sve ono što smo proživjeli, želimo biti najbolja verzija sebe. Od večernjeg looka, make upa, modnih dodataka, cilj nam je ostaviti odličan dojam gdje god slavili.

Izgled koji mami poglede!

Iako su haljine uvijek izvrsna opcija, mi smo upravo pronašli savršenu alternativu haljini koju posebnom čini dodatak glittera. Riječ je o, već gore spomenutoj, svjetlucavoj bluzi kao i šljokičastim srebrnim tajicama.

Crna prozirna bluza dolazi s ovratnikom od cirkona i srebrnim rukavima, dok su tajice kompletno optočene sitnim perlicama. Ono što nam se posebno sviđa kod ove kombinacije jest to da ističe obline, a istodobno sužava struk i noge čini vizualno dužima.

yamamay novogodišnji look

Za kraj godine, zaslužujete se osjećati dobro, a uz ovaj outfit to ćete i postići. A ako malo više popijete, fotografije sljedećeg dana pomoći će vam da se ne sjećate ničega toliko kao činjenice da ste izgledali prokleto dobro u svom fancy ruhu za novogodišnju zabavu.

Šalu na stranu, ovo je zaista look u kojem ćete se osjećati odlično. Bluzu možete pronaći po cijeni od €35.95, a isto toliko koštaju i tajice.