FOTO by Sinsay

Moda

Blagdanske dane ćemo začiniti Sinsay božićnim papučama od 39,90 do 54,90 kuna

Krešimir Šustić 04. studenoga 2020.

Dolaze u simpatičnim motivima koji nam stvaraju toplinu oko srca

S obzirom na to da nam se polako približava najljepše doba u godini, uskoro ćemo se baciti na ukrašavanje naših životnih prostora raznim dekoracijama kako bi unijeli dozu radosti u našu svakodnevicu.

Tako ćemo na prozore i zidove objesiti šarene lampice, na trosjede ćemo dodati jastuke i dekice s božićnim likovima, a kada osjetimo potrebu, okitit ćemo kraljicu adventskog vremena, božićnu jelku.

39,90 kn

Moderno doba nam je donijelo to da se čaroban duh osjeti u svakom segmentu našeg života, stoga prigodne stvarčice kao što su: džemperi, pidžame i ostalo, dolaze u veselim motivima, te ih možemo smjestiti u naše garderobe.

54,90 kn

Iako nam trenutne temperature ne nagovještaju zimu i hladno vrijeme, sve više vremena počinjemo provoditi u toplini naših domova uz toplije komade odjeće i obuće.

59,90 kn

Osim mekanih i cozy trenirki, svoje outfite ćemo začiniti preslatkim modelima papuča koje našim nogama stvaraju osjećaj udobnosti.

39,90 kn

Brend Sinsay je u svoju novu kolekciju uvrstio nekoliko neodoljivih primjeraka koji nam dolaze u pravom božićnom ruhu i sve su ono što nam treba ovih blagdana.

59,90 kn

Fluffy izdanja krase najpoznatiji sob Rudolf s plišanim rogovima koji će zasigurno biti zanimljivi i našim kućnim ljubimcima, kao i Djed Božićnjak bez kojeg ne može proći nijedna božićna svečanost.

54,90 kn

Dolaze u raznim upečatljivim nijansama, a posebno su nas se dojmile cijene od 39,90 do 54,90 kuna koje će nas potaknuti da kupimo nekoliko različitih modela.

54,90 kn