FOTO by Instagram @amberjhnails / @fashion.selection

Njega kože

Blagdanska manikura – jer naši nokti zaslužuju ‘festive’ look!

Viktoria Šafranić 23. prosinca 2020.

Bez obzira što nam je ova godina pripremila, priuštite svojim noktima tretman kakav zaslužuju...

Ova nam je godina donijela toliko neočekivanih obrata, da se sami sebi nasmijemo u lice kako smo 31.12. bezbrižno kucnuli čašama u ponoć, nadajući se da je 2020. upravo ona prava.

Kraj prosinca dočekat ćemo u znatno drugačijem izdanju nego proteklih razdoblja, no to ne znači da apsolutno sve mora biti drugačije.

Ako smo te sreće da ovaj Božić možemo provesti u krugu obitelji, ništa se ne mora znatno razlikovati. Blagdanski ručak i večera i dalje će biti ispunjeni ukusnim tradicionalnim delicijama, naši domovi bit će upotpunjeni raznolikim dekoracijama, dok će božićno drvce i dalje blistati u punom sjaju, s neodoljivim božićnim ornamentima.

Također, naš outfit može biti u istim svečanom ruhu kao i prošlih Božića, a još uvijek nam nije zabranjeno otići na frizuru, s kojom ćemo se osjećati još ljepše. Osim toga, naši nokti ovih blagdana zaslužuju poseban tretman i iako ćemo ih provesti u svoja četiri zida, vaši ukućani zasigurno će primijetiti novu manikuru. Uostalom, bitno je da sve ono što radimo, radimo zbog sebe i sa srcem.

Na instagramu smo pronašli mnoštvo zanimljivih prijedloga za blagdansku manikuru, koji jednostavno oduzimaju dah. Kozmetičari su si dali truda i nokte pretvorili u prava mala remek djela.

Crvena boja i dalje je najaktualnija za blagdane, no definitivno joj konkuriraju srebrna i zlatna s dodatkom glittera. Tu su i motivi poput snjegovića, drvca, soba, srca, pahulja i još mnogi drugi koji asociraju na blagdane. Za sve vjerne klasici, tu su prozirni nokti ili oni nude varijante, s tek pokojim detaljem. Ako vam se ne ide na manikuru, a dovoljno ste kreativni, pokušajte jedan od ovih primjeraka napraviti samostalno.

U nastavku donosimo galeriju s 10 ideja za najpoželjniju božićnu i novogodišnju manikuru: