FOTO by Instagram @amberjhnails / @fashion.selection

Njega kože

Blagdanska manikura – jer naši nokti zaslužuju ‘festive’ look!

Viktoria Šafranić 14. prosinca 2021.

Bez obzira što nam je ova godina pripremila, priuštite svojim noktima tretman kakav zaslužuju...

Ova nam je godina donijela toliko neočekivanih obrata i teško nam je povvjerovati da se konačno bliži njezin kraj. Nadajmo se da nas u 2022. iščekuje puno ljepših i pozitivnijih stvari…

Nema ljepšeg osjećaja od onog kada blagdane možete provesti sa svojim najmilijima. Blagdanski ručak i večera ispunjeni ukusnim tradicionalnim delicijama, interijer upotpunjen raznolikim dekoracijama, dok u pozadini svira božićna glazba i božićno drvce blista u punom sjaju…ah, prava magija!

Osim što naš dom izgleda čarobno, i sami želimo zablistati jer svi se bolje osjećamo kada se malo uredimo, zar ne? U potrazi smo za svečanijim outfitima, a pred blagdane planiramo otići i na frizuru. Osim toga, naši nokti ovih blagdana zaslužuju poseban tretman…

Na instagramu smo pronašli mnoštvo zanimljivih prijedloga za blagdansku manikuru, koji jednostavno oduzimaju dah. Kozmetičari su si dali truda i nokte pretvorili u prava mala remek djela.

Crvena boja i dalje je najaktualnija za blagdane, no definitivno joj konkuriraju srebrna i zlatna s dodatkom glittera. Tu su i motivi poput snjegovića, drvca, soba, srca, pahulja i još mnogi drugi koji asociraju na blagdane. Za sve vjerne klasici, tu su prozirni nokti ili oni nude varijante, s tek pokojim detaljem. Ako vam se ne ide na manikuru, a dovoljno ste kreativni, pokušajte jedan od ovih primjeraka napraviti samostalno.

U nastavku donosimo galeriju s 10 ideja za najpoželjniju božićnu i novogodišnju manikuru: