Blagdanska kolekcija Lidla i Heidi Klum već od 49 kuna!

Viktoria Šafranić 28. studenoga 2017.

Na samom početku sezone blagdana, u ponedjeljak, 4. prosinca, Lidl i Heidi Klum donose #LETSCELEBRATE kolekciju za sve obožavateljice mode

U okviru Lidl Fashion Week-a, Lidl i Heidi Klum lansiraju svoju drugu po redu kolekciju #LETSCELEBRATE. U duhu početka sezone blagdana, ova kolekcija privlači elegantnom modom za sve prigode, od Božića pa do Nove godine.

Sastavljena od elegantnih osnovnih i istančanih modnih komada koji se međusobno jednostavno kombiniraju, ova kolekcija obuhvaća oko 70 raznih odjevnih predmeta, a pored odjeće (veličina 32 – 46) i obuće (veličina 37- 41), obuhvaća i torbice i druge modne dodatke. #LETSCELEBRATE osvaja odličnom kvalitetom, u cjenovnom razredu već od od 49 kuna.

„Kako bismo našim kupcima pružili potpuni doživljaj kupnje u našim trgovinama, u okviru Lidl Fashion Week-a, nudimo bogati modni asortiman za različite prigode. Vođeni tom idejom, naša druga po redu kolekcija s Heidi Klum, #LETSCELEBRATE, upravo za blagdane našim kupcima nudi modu s wow efektom, po cijenama na koje su naši kupci navikli“, ističe Marina Dijaković, voditeljica Sektora korporativnih komunikacija Lidla Hrvatska.

Od 4. do 10. prosinca kupci u Lidlovim trgovinama diljem svijeta mogu se veseliti vrhunskim odjevnim predmetima kao što su svečane haljine sa šljokicama, otkačene tajice koje izgledaju kao da su kožne, elegantni sakoi i mekani plišani kaputi. Ovi odjevni predmeti koje jednostavno morate imati, odlično se nadopunjuju osnovnim komadima, poput gornjih dijelova od lepršavog satena, ženstvenih suknji s uzorcima ukrašenim šljokicama ili klasičnih crnih salonki.

#LETSCELEBRATE nudi savršene svečane kombinacije za sve ljubiteljice mode!

 

#heidiklum IGRA DARIVANJA 

U suradnji s Lidl Hrvatska, jedna sretnica osvojit će ovaj blještavi sako iz nove blagdanske kolekcije. Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica blještavog sakoa iz nove kolekcije Lidla & Heidi Klum je Vesna Marakovic. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.