Dekor

Blagdanska dekoracija za sve ljubitelje Harry Pottera

admin 18. prosinca 2020.

Čarobna dekoracija iz srca Hogwartsa

Ako bismo morali izdvojiti film koji nas najviše asocira na Božić i blagdane “Sam u kući” neprikosnoven je naslov koji nema konkurenciju. No ako bismo morali izabrati top 3 vjerujemo da bi i Harry Potter pronašao svoje mjesto, ako zbog ničeg drugog onda zbog čarobnih soundtrackova unutar serijala filmova.

Upravo smo zbog toga odlučili pronaći najljepšu blagdansku dekoraciju s motivom mladog čarobnjaka i nije nam dugo trebalo da pronađemo nekoliko preslatkih.

1) Hagridova koliba

Lovočuvar Hagrid sa svojim psom Očnjakom živi u svojoj kolibi na rubu zabranjene šume. Koliba je mala i neugledna te nikome nije jasno kako se nije raspala. Upravo je njegova koliba jedan od motiva koji ove godine može krasiti i vaše blagdansko drvce

Hagridova koliba – 20.29$

2) Leteći automobil

Legendarni leteći automobil Ford Anglia bio je ključna stvar kada su Ron, Fred i George Weasley spasili Harry Pottera od rešetki na prozoru njegove sobe. Upravo legendarni Ford može biti jedna od dekoracija za vaše drvce.

Ford Anglia okras – 11.57£

3) Hogwarts grb

Hogwarts je jedina veća škola magije u Velikoj Britaniji, koja čarobnjacima nudi da postanu potpuno obučeni u korištenju magije. Upravo grb ove najpoznatije škole za čarobnjake može biti dekoracija za vaše blagdansko drvce.

Hogwarts grb – 7,98$

4) Grbovi domova

Učenici u Hogwartsu svrstani su u četiri doma, a svaki dom nosi prezime jednog od osnivača škole. Odaberite između Gryffindora, Hufflepuffa , Ravenclawa, Slytherina i obogatite svoju dekoraciju grbom omiljenog doma.

Ukras Hogwarts dom – 55$

5) Čarobnjakova kapa

Iako nas čarobnjakov šešir asocira na istoimeni animirani film iz devedesetih, ova dekoracija ipak je posvećena Harry Potteru i njegovom šeširu.

Harry Potter kapa – 19,99$

6) Accio Christmas blagdanska kuglica

Čarolija koja privlači predmete k osobi koja je bacila čaroliju. Može se koristiti na dva načina: izgovaranjem inkantacije i imenovanjem predmeta kojeg se želi prizvati. Privucite i vi ovu preslatku dekoraciju i smjestite ju na vaše blagdansko drvce.

Accio blagdanska kuglica

7) Kuglica s papirićima ispisanih magijom

Harryjev najvjerniji savjetnik i ravnatelj Škole vještičarenja i čarobnjaštva, Albus Dumbledore, napunio je prozirne kuglice magijom i upravo one mogu biti dio vaše čarobne blagdanske dekoracije.

Kuglica s porukama – 5,40£

Želimo vam čarobne blagdane!