FOTO by Primark

Dekor

Blagdanska čarolija može početi uz Mickey i Minnie adventske kalendare!

Viktoria Mikulić 05. studenoga 2021.

Potrudite se da broj 24 bude posebno osmišljen (pssst…zaručnički prsten)

Prošlog tjedna smo se uputili  Primark kako bismo vas obradovali i nagradili zanimljivim stvarčicama povodom našeg 5. rođendana. Pronašli smo Disney ruksake, tenisice kao i Harry Potter bilježnicu, olovke i adventski kalendar, ali nismo ni slutili da će najbolje tek pristići.

Čini nam se da ćemo vrlo brzo ponovno morati isplanirati put do Ljubljane jer će se adventski kalendari koje smo upravo ugledali na njihovom Instagram profilu rasprodati u trenu.

Oni dolaze u obliku najdražih mišića, Mickey i Minnie Mousea, iako njihovo uspravno držanje kao kod vojnika asocira na Orašara. Dok je Mickey Mouse verzija obojena u crveno ruho s dodatkom crne boje, Minnie dolazi u prepoznatljivom ružičastom izdanju u kombinaciji sa žutom nijansom.

Glavicu kultnog mišića krasi božićna imela, a Minnie kao i uvijek nosi svoju popularnu mašnicu.

24 prazne kućice čekaju da ih napunimo s čim god poželimo. Iako u ove malene ladice stanu samo sitnice, sigurni smo da ste dovoljno kreativni da ih popunite simboličnim poklončićima.

Unutra istih možete staviti najdražu čokoladicu vaše voljene, omiljeni lak za nokte ili ruž za usne, a ako nemate neku ideju, već je sasvim dovoljan i maleni znak pažnje – rukom ispisane simpatične poruke koje će joj izmamiti osmijeh na licu.

Ako ste pak uskoro planirali zaruke, ovo je idealan trenutak da u zadnjoj kućici, na sam Blagdan zaprosite svoju srodnu dušu.

Njihova cijena iznosi £18.00 i sigurni smo da već na umu imate osobu koju bi ovi Disney likovi impresionirali.