Moda

Black is back! Reserved ruksaci u crnoj boji – jednostavni, a tako efektni!

Antonija Andabak 01. rujna 2020.

Ljubitelji odjeće i dodataka u crnoj nijansi složit će se da je crna sve, samo ne dosadna!

Upravo je to poanta crne boje, vječitog klasika kojeg su voljele i čija posebnost ostaje na tronu omiljene nijanse sadašnjih i mnogih budućih generacija zaljubljenica u modu.

4 pull&Bear haljina neutralnih boja od 79,90 kuna koje odzvanjanju privlačnošću!

Kako je nadolazeća sezona vrijeme predstavljanja nezaobilaznih klasika, tako je došao idealan trenutak za predstavljanje accessoriese-a u obliku ruksaka za koje vam neće biti problem izdvojiti doista prihvatljivu svotu novca s obzirom na to da ćete u rukama ili točnije, na ramenima imati atraktivan komad koji dolazi u svom rafiniranom obliku. 

179,90 HRK
179,90 HRK

Reserved ponuda ruksaka orijentira se na oblike koje smo do sada viđali, oble pri vrhu, s džepićem na sredini ili poviše centra ruksaka kako bi isti decentno ukrasili zlatnim ili srebrnim kontrastom te dugim remenima.

149,90 HRK
149,90 HRK
179,90 HRK

Ipak, nekolicina se ruksaka ističe svojim dizajnom i detaljima poput štepane torbe sa srebrnim tankim lancem na sredini ili pak croco uzorak na crnoj podlozi.

199,90 HRK
249,90 HRK

Black is back na velika vrata što se tiče Reserved ponude accessoriesea, pošto se ove sezone (još) nisu poigrali s mnogim drugim zagasitim jesenskim bojama na ruksacima, no možemo vidjeti lijepe primjerke torbica u beige, pastelno rozoj, maslinasto-zelenoj i smećkastoj nijansi.

Cijene ruksaka doista nisu pretjerane i svoj primjerak trendi accessoriesea možete pronaći od 149,90 kn!