FOTO by Instagram @zara.outfits

Moda

Black Friday u Zari: 14 sakoa sniženih za 40%!

Daria Lovrić 24. studenoga 2023.

Vrijeme je da se počastimo i napunimo naše košarice!

Sakoi su se nekada isključivo povezivali s formalnošću i profesionalnim izgledom. Nošenje sakoa može poslati poruku ozbiljnosti, elegancije i pouzdanosti, međutim danas ih nosimo gotovo svakodnevno, čak i u casual varijantama.

Sakoi dolaze u različitim krojevima, bojama i uzorcima, što omogućava izražavanje osobnog stila i stiliziranje istog na mnoštvo različitih načina.

Ovaj svestrani primjerak prilagodljiv je komad odjeće. Može se nositi u formalnim i neformalnim situacijama, ovisno o načinu kombiniranja s drugim odjevnim predmetima.

Dodavanje sakoa vašem outfitu može osvježiti i podići izgled bilo koje odjevne kombinacije, čak i ako nosite casual komade može dodati dozu elegancije i sofisticiranosti.

5 inspirativnih načina kako ga kombinirati s drugim odjevnim komadima!

Ovih dana mnogi su komadi na sniženjima, a mi smo odlučili izdvojiti 14 efektnih sakoa sniženih čak 40% iz Zare.

Strogi sako u neutralnim bojama ili oversize balzer opuštenog dizajna uvijek je dobra investicija. Bilo da ga kombinirate u kompletu uz hlače u formalnim prigodama ili uz omiljene traperice i T-shirt u casual varijantama.

Sada je idealan trenutak da pronađete svog favorita, stoga škicnite niže u našu galeriju i pronađite snižene modele već od 23.97 EUR.