FOTO by Mango / Stradivarius / Mohito

Moda

Black Friday ponuda kaputa koja se ne propušta! Vrijeme je da se počastimo chic novitetima!

Daria Lovrić 22. studenoga 2023.

10 modela iz Manga, Stradivariusa, Mohita, Bershke i Tommy Hilfiger kolekcije…

Iako sniženja u Hrvatskoj povodom Black Fridaya nisu ni slična onima u Americi, dobro je znati nekoliko sitnica kako bi ipak uspjeli ugrabiti željene komade na popustu.

Bershka kaput
Bershka – 34,99 €

Neki od popularnih brendova časte nas sniženjima cijeli tjedan, dok će drugi svoje proizvode sniziti za vikend. Najsigurnije je posjetiti web trgovine popularnih internetskih trgovina kako biste vidjeli njihove već snižene artikle i u košaricu pospremili one koji će to tek biti.

Tommy Hilfiger kaput
Tommy Hilfiger – €214

Mnoge trgovine unaprijed najavljuju svoje akcije, a nerijetko ih objavljuju na društvenim mrežama kao što su Facebook i Instagram. Još jedna odlična stvar koju morate napraviti je pretplatiti se na newslettere trgovina kako biste primali obavijesti o najnovijim akcijama izravno putem e-pošte.

Bershka – 41,99 €

Ako trgovina ima mobilnu aplikaciju, provjerite je jer se često putem aplikacija nude ekskluzivni popusti ili raniji pristup sniženjima.

Tommy Hilfiger – €174

Kako bi vam pomogli pronaći što bolje komade na sniženju, odlučili smo izdvojiti 10 kaputa koji su na sniženju ili će za vikend tek biti dodatno sniženi. Naši favoriti dolaze iz aktualne ponude brendova Mango, Stradivarius, Mohito, Bershka i Tommy Hilfiger.

Tommy Hilfiger – €189

Kaputi osim što su dizajnirani da pruže toplinu i zaštitu od hladnoće, omogućuju nam da izrazimo svoj osobni stil. Različiti krojevi, boje i materijali doprinose estetskom izgledu, stoga mogu biti ključni komad odjeće koji upotpunjuje cjelokupni outfit.

 Stradivarius kaput
Stradivarius – 39,99 € 

Kaput je uvijek odlična investicija, a sada je idealan trenutak da pronađete svog favorita.

Stradivarius – 69,99 € 
Mohito – 64,99 €
Mango – 99,99 €
Mango – 89,99 €