FOTO by Shein

Bizar

Bizaran detalj na trapericama u Lucky Luke štihu

admin 01. ožujka 2021.

I dok od iza izgledaju prilično normalno, prednja strana je priča za sebe...

Online modna kuća Shein svojim je dizajnom traperica stvorila nered na društvenim mrežama, ali i u našim glavama. Ove traperice ravnog kroja dio su nove proljeće/ljeto kolekcije koje predviđaju da nas čeka turbo toplo vrijeme.

Budući da se radi o online shopu i fotografije su jedini način da doživite odjevni predmet budite oprezni s kojom fotografijom počinjete pregled artikla.

Ako vam je prvi vizualni kontakt s ovim jeansom u varijanti modela okrenutog leđima možda ćete i dobiti dojam da ste pronašli dobar po prihvatljivoj cijeni, no tu je i strelica koja jednim klikom okreće modela i stvara jedan novi koncept horor priče.

Dizajn nadahnut kaubojskim filmovima zgrozio je mnoge te je artiklu u kratkom vremenu postao predmet ismijavanja, a još u kraćem i povučen iz ponude.

Cijena ovih hlača iznosi 30,95$, ali ako uračunate i kupnju dodatnog jeans materijal kojeg ćete “nadoštukati” na ovo, cijena se penje još malo.

Jedino što su čitatelji pohvalili na ovom modelu traperice su duboki džepovi u koje zapravo i stane nešto, za razliku od današnjih modela na kojim džepovi kao da ni ne postoje.