Zabava

Bivšem pred stan dostavila jednu tonu crvenog luka

admin 19. svibnja 2020.

"Ja sam plakala 3 dana, plakat ćeš i ti"

Svi mi imamo svoje metode koje nam pomažu prilikom prekida s voljenom osobom. Netko odmah izbriše sve kontakte, netko ubija tugu u alkoholu, a netko pak smišlja kako se osvetiti na što kreativniji način.

Gospođica Zhao iz kineskog grada Shandong bila je žrtva prevare i prekida nakon dugogodišnje veze. Kako navodi, tri je dana plakala do te mjere da su je oči boljele. Kada je od zajedničkog prijatelja saznala da njezin bivši nije imao problema s prekidom i da nije pustio niti suzu, odlučila je uzeti stvar u svoje ruke i napraviti malu osvetu.

Tri dana sam plakala, sada je red na tebi” – poruka je koja je stajala uz jednu tonu crvenog luka pred njegovim kućnim pragom.

“Imam novaca i dugo sam razmišljala kako da se osvetim bivšem dečku, a na kraju sam došla do jedne vrlo posebne” – izjavila je Zhao.

Kamere i fotoaparati pratili su kompletnu akciju i strpljivo dočekali dolazak bivšeg koji je izjavio: “Moja bivša je prava “drama queen”, od svega radi predstavu, pa me tako i ovaj njen potez ne čudi previše. Zar je to što nakon prekida nisam plakao razlog da me zatekne jedna tona luka ispred vrata? Nisam loša osoba i drago mi je da je ova veza završila i da je ovo zadnje “iznenađenje” i ispad koji sam od nje doživio”.

Nadamo se da imate svoje metode osvete i da vas ova, gospođice Zhao, neće inspirirati.