Zabava

BISER godine! Do kuda seže ljudska glupost?

admin 02. lipnja 2020.

A samo je htio zalogaj tople pizze....

Dugi i prekooceanski letovi znače da se moramo pouzdati u hranu koju nam nudi avio agencija, a standard hrane uvelike ovisi o tome koji brend prijevoznika odaberemo.

Mnogi od nas se prije puta naoružaju s grickalicama i slatkišima jer ne vjeruju hrani koju dobiju, ali jedan putnik otišao je korak dalje i u želji da ispadne pametnjaković doživio je ismijavanje od strane svih putnika.

Pizza na letu za mnoge je samo san, ali vidno pripremljen i gladan dotičan putnik prkosio je pravilima – i ispao totalan idiot!

Na prvu je i bilo cool i odvažno pred očima svih putnika izvaditi pizzu, ali problem je nastao kada je putnik shvatio da je komad hladan i da ga je potrebno ugrijati. Uključio je svoje moždane vijuge i došao do “a je to” rješenja.

Prislonio je komad na svjetlo iznad sebe u nadi da će toplina koju rasvjeta ima riješiti njegov problem. No osim niza nelogičnosti najviše je upala u oko ona da grije pizzu na LED žaruljicama – za koje je poznato da ne proizvode toplinu!

Kada su zbunjeni putnici shvatili što se upravo dogodilo avionom se razlomio smijeh – i to ne onaj pozitivan, nego onaj podrugljivi – a jesi glup smijeh!

Kada je putnik shvatio što je napravio pokušao je propasti u zemlju, ali to je bilo nemoguće, a njegov genijalni potez već je počeo dobivati epitete viralnog na svim društvenim mrežama.

Svatko je iz ovog članka mogao izvući neku pouku, ali mislimo da je najveću izvukao glavni protagonist ove priče.