FOTO by Instagram @manoloblahnik

Moda

Birkenstock x Manolo Blahnik ljetna kolekcija oduševila fashionistice

Daria Lovrić 24. lipnja 2022.

Omiljeni polka dot uzorak vraća se sa stilom na velika vrata...

Nova suradnja brendova Birkenstock i Manolo Blahnik rezultirala atraktivnim modelima s upečatljivim uzorkom razigranih točkica i PVC-om.

S obzirom na to da je prva kolekcija sandala i klompi s potpisom njemačkog brenda Birkenstock i dizajnera Manola Blahnika rasprodana diljem svijeta u manje od sat vremena, ne čudi nas da su još jednom zajedničkim snagama odlučili kreirati efektne modele kultne obuće.

Naš favorit iz nove kolekcije Birkenstock x Manolo Blahnik definitivno je potpuno novi, prvi put predstavljen model naziva Rodra

Predivne ravne sandale imaju dva križna široka remena od teleće dlake te podesivu crnu metalnu četvrtastu kopču.

Birkenstock x Manolo Blahnik 1
Birkenstock x Manolo Blahnik natikače – €375

U šarmantnom i razigranom izdanju u kombinaciji crne i bijele te efektnim polka dot uzorkom svaki će look podići na višu razinu i zablistat ćete gdje god se pojavite.

Birkenstock x Manolo Blahnik
Birkenstock x Manolo Blahnik natikače

Dio nove kolekcije su i dobro poznate anatomske natikače Arizona i klompe Boston. Klompe Boston su također ukrašene popularnim točkicama, dok su kultne Arizona sandale predstavljene u PVC verziji bijele i crne boje.

Stvarajući nove modele Arizona sandala Blahnik se inspirirao svojim klasičnim dizajnom obuće iz 1970. godine.

Cjelokupna kolekcija dostupna je u prodaji od jučer na web stranici Manola Blahnika i brenda Birkenstock 1774. S obzirom na pomamu za modelima iz prve suradnje, vjerujemo da će i ovi atraktivni modeli planuti dok kažemo: „Keks!“.