FOTO by Birkenstock / Instagram @birkenstock_italia

Moda

Birkenstock modeli natikača uz koje udobnost izgleda chic i elegantno

Krešimir Šustić 16. srpnja 2020.

Najudobnija ljetna obuća i ove se godine naveliko nosi!

Birkenstock je brend koji se bazira na izradi kvalitetnih primjeraka obuće u kojima se naša stopala osjećaju kao da koračaju po oblacima, bez dodatnog tereta za noge koji nas zna pratiti u vrućim ljetnim mjesecima.

Posebne su po tome što im je potplat napravljen od laganog plutenog materijala koji zbog profiliranog uloška težinu tijela raspoređuje ravnomjerno, a to izrazito godi pravilnom hodu.

Kroz povijest su se mijenjale dizajnom, no udobnost je ovom klasiku oduvijek bila prioritet, kako bi osim trendi i fashion komada, dobili ortopedski ispravne proizvode iz svijeta obuće.

Svake nove sezone, iznenade nas novitetima u koje se zaljubimo na prvu, pogotovo u modele namijenjene za ljetne radosti i uživanje uz obalu moru na godišnjem odmoru.

Neke od najpopularnijih vratili su u prodaju putem službenog web shopa, a mi smo zavirili u ponudu i odabrali najtraženije među njima.

Dobro poznati remenčići krase prednji dio natikača i japanki, a boje u kojima dolaze savršeno se uklapaju u ljetnu razigranost koja će nas pratiti sve do jeseni.

Elegantne i jednostavne, mogu se spojiti s haljinama, suknjama i kratkim hlačicama, za sve poslovne, večernje i dnevne lookove kao i onaj u kojem uživamo uz šum valova.

Sada imate priliku ugrabiti 14 favorita koji su vraćeni u prodaju. Pogledajte ih u galeriji koja slijedi u nastavku, a cjelokupni asortiman na LINKU.