Zabava

Bird Tattoos kao simbol slobode i dalje su na vrhu najtraženijih tetovaža!

Antonija Andabak 19. listopada 2020.

Osim dizajna, pronaći ćete pregršt inspiracija za mjesta na kojima mogu zasjati ptičice u letu!

Ptice su već gotovo desetljeće na vrhu najtraženijih tetovaža, barem što se ženske populacije tiče, a sagledavši unatrag godinu dana motive koje žene najčešće tetoviraju, to su i dalje ptice – simboli slobode.

Doista, ne možemo zamisliti bolji prikaz težnje prema slobodi od ptica u letu pa tako nastaju prava remek djela kada je riječ o bird tattoos koje ih prikazuju same, u paru ili jatu. Nadalje, tetovaže prikazuju i pticu koja u etapama doživljava svoju transformaciju ili se pak nađu tetovaže određenih vrsta ptica poput orla, koji simbolizira snagu, odlučnost i buntovnost.

Oni koji tetovažama izražavaju svoje stavove, stanje uma ili slobodnu dušu mogli bi u obzir uzeti i ovakav tip tetovaža koji se najčešće pojavljuje u klasičnoj tehnici iscrtavanja crnom tintom, dok će neki dodati malo boje ako žele dočarati cvijet, drvo ili nebo kao pravac kojim ptica leti. Mnogi koji se odluče na ovakvu tetovažu, u privatnom životu su fascinirani pticama koje tiho lete gdje god žele, a ovisno o spomenutoj vrsti ptica, mogu ponešto otkriti o sebi i svom karakteru.

U bogatoj galeriji izdvojene su tetovaže koje bi vas mogle inspirirati za vašu prvu ili jednu od tetovaža na vašem tijelu! Dapače, osim što biste mogli donijeti odluku o permanentnom ukrasu na tijelu, mogli biste i razmisliti o mjestu gdje će se ona pojaviti. Potrudili smo se pronaći najzanimljivije dijelove tijela ukrašene tetovažom koji simbolizira slobodnu duha. Bilo da ćete je smjestiti iza uha u minimalističkom stilu ili ispod grudiju da nitko ne vidi, sigurni smo da će vas podsjetiti na vašu životnu filozofiju kojoj ostajete vjerni.

View this post on Instagram

Tattoos by Mery #tattoo #birdstattoos

A post shared by skincaresoha (@skincaresoha) on