Obuća

Biramo divne Tommy Hilfiger satenske natikače za dan i wedgesice za noć!

Antonija Andabak 02. kolovoza 2019.

Kojem timu vi pripadate? Elegantne natikače ili udobne wedgesice?

Kada je udobna obuća u pitanju, uvijek ćemo prednost dati svjetski poznatom i priznatom brendu Tommy Hilfiger koji ne samo da njeguje sportsku eleganciju dugi niz godina, već obožava koketirati s trendovima i suptilno ih kombinirati sa svojom prepoznatljivom notom.

Zavirili  smo na omiljenu nam stranicu i umjesto sniženih komada, odlučili istaknuti novitete koje morate imati u svom ormaru…barem jedan par! Čim smo ugledali satenske natikače i wedgesice iz nove linije, osmijeh se pojavio na našim licima.

 

Kako i ne bi kada satenske natikače dolaze u predivnoj puderastoj nijansi boje pijeska i elegantnoj mistično plavoj nijansi, te baš kao i vi, vodimo borbu koja je ljepša verzija istih. Za 44,90 eura, isplati se imati ih u vašoj polici s obućom.

1.Satenske tamnoplave natikače

2.Satenske natikače nude nijanse

Ako pak ne izlazite iz visokih peta ili vam je jednostavno nezamislivo izaći u elegantnim povišenim sandalama, odaberite wedgesice u predivnoj vibrantno zelenoj nijansi ili klasičnim hilfigericama tamnoplave boje koja pristaje uz većinu odjevnih kombinacija.

1.Vibrantno zelene wedgesice

2. Tamnoplave klasične wedgesice

Na policu s obućom dodajte ih za 89,90 eura i svakako škicnite njihovu ponudu snižene obuće OVDJE.