BIPA FASHION.HR

Viktoria Šafranić 23. veljače 2017.

Ove godine očekuju nas neka nova modna imena iz regije.

Već uobičajeno, koncem ožujka, najveći paviljon Zagrebačkog velesajma ugostit će najbolje od hrvatske mode u sklopu nove, 24. sezone BIPA FASHION.HR-a. Bogat modni program, inovativna produkcijska rješenja, najnoviji beauty & hair trendovi, i najutjecajnija imena iz svijeta mode i medija, predstavit će najnovije proljetne trendove. Također, kao najveći hrvatski tjedan mode i lokomotiva mnogih projekata na domaćoj modnoj sceni, BIPA FASHION.HR udružuje snage sa svim vodećim tjednima mode u Srbiji, Sloveniji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini te Makedoniji. Riječ je o inicijativi koja će povezati modne scene, otvoriti dijalog među njenim akterima, a najboljim regionalnim dizajnerima omogućiti predstavljanje svjetskoj modnoj eliti u sklopu London Fashion Weeka nadolazeće jeseni.

Ove sezone, u najvećem paviljonu Zagrebačkog velesajma, očekuje se više od 4 tisuće ljubitelja mode koji će od 29. ožujka do 01. travnja imati priliku uživati u dvije večeri samostalnih revija poznatih dizajnerskih imena, te više od 10 brandova koji će nastupiti u službenom  programu  hrvatskog tjedna mode. Najnovije kolekcije ove sezone predstavit će dobro poznata dizajnerska imena Ivica Skoko, Robert Sever, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Marina Design, Obekei, Coded Edge, a prvi će put u sklopu BIPA FASHION.HR.a nastupiti Arileo, Luka, Klisab, Anthony Avangard, Mirjana Klepić i Yuniku.

„Svaka nova sezona za nas predstavlja veliki izazov, te više nego ikad osjećamo odgovornost da ispunimo  naš cilj, a to je da  dizajnerima osigurati najbolji produkcijski i kreativni okvir na tržištu za predstavljanje njihovih kolekcija. Ponosan sam  jer na veliku pistu tjedna mode, osim poznatih dizajnera, koje naša publika poznaje od ranije, stupaju i neka nova dizajnerska imena koja će u projekt unijeti  svježinu i novu energiju. Također, posljednjih nekoliko mjeseci intenzivno radimo i na otvaranju vrata našim dizajnerima prema globalnim centrima mode, i posebno se radujem izazovima koji nas i na tom putu čekaju,“ izjavio je Vinko Filipić, direktor i osnivač FASHION.HR-a.

Već sedmu sezonu zaredom nastavlja se suradnja s drogerijskim lancem BIPA, dugogodišnjim partnerom u stvaranju najveće modne priče u regiji, koja iz sezone u sezonu potvrđuje svoj značaj. Predstavljajući najnovije trendove u ljepoti i make upu koji neizostavno idu u korak s najnovijim modnim trendovima, BIPA se pozicionirala kao ambasador koji pruža podršku hrvatskoj modnoj sceni te se na jedinstven način obraća novoj generaciji žena. Poruka ove suradnje je jasna: kako trendove s modnih pista prenijeti u svakodnevni život i inspirirati žene da pri vlastitim odabirima cijene kreativnost i individualnost.

A kreativnost i individualnost najbolje će ocijeniti modna publika i mediji jer svake sezone BIPA FASHION.HR okuplja više od 200 akreditiranih predstavnika medija. Prostor paviljona 5 Zagrebačkog velesajma na više od 4000 metara kvadratnih i ove sezone otvorit će vrata najvećim ljubiteljima mode.

Ususret 24. sezoni, prisjetimo se ključnih trenutaka 23. BIPA FASHION.HR-a: