Promo

Biotherm u hvalevrijednoj suradnji s ciljem očuvanja Jadranskog mora, podmorja i plaža!

PR 23. srpnja 2021.

Zaštita oceana, mora i vodenih ekosustava oduvijek je bila dijelom dnk BIOTHERMA...

U 2021. Biotherm pokreće lokalnu Water Lover suradnju s ciljem očuvanja Jadranskog mora, podmorja i plaža u partnerstvu s Müller drogerijskim lancem i udrugom Sunce Split.

Biotherm Water Lovers program zalaže se za Blue Beauty filozofiju s namjerom poboljšanja budućnosti oceana, mora i vodenih ekosustava od 2012. godine.

Blue Beauty filozofija je holistički način gledanja na ljepotu. Obuhvaća cjelokupni životni ciklus proizvoda, uključujući sastav i pakiranje, kako bi se ograničio utjecaj na oceane, mora i vodene ekosustave.

Danas Water Lovers program obuhvaća sve aspekte lanca proizvodnje Biotherma, od nabave i formulacije proizvoda, dizajna pakiranja i dizajna materijala na prodajnim mjestima te partnerskih odnosa s raznim udrugama i organizacijama.

BIOTHERM WATER LOVER PROJEKT U HRVATSKOJ

Potreba za ujedinjenjem u stvaranju bolje budućnosti za naše more nikada nije bila jasnija.

Biotherm vjeruje da su suradnje izvan industrije ljepote, s partnerima koji dijele iste vrijednosti, ključne u ostvarivanju vizije. Iz tog razloga, u 2021. Biotherm proširuje svoju Water Lover zajednicu suradnjom s Müller drogerijskim lancem i Udrugom Sunce Split.

Kroz ovu zajedničku misiju nadahnutu ljubavlju i zaštitom našeg mora te zajedničkim uvjerenjem da je sada vrijeme da stvorimo bolju budućnost, Biotherm će za svaki kupljeni Biotherm* proizvod u Müller poslovnicama od 12.07. do 31.12.2021. godine, donirati 5 kuna udruzi Sunce Split.

*Ne odnosi se na Biotherm dezodoranse

Zajedničkim uvjerenjem da trebamo djelovati kako bismo zaštitili naše more, prikupljenim sredstvima organizirat će se akcija čišćenja plaža i podmorja u 2022. godini.