FOTO by PR

Elegant

Biotherm novitet – Blue Retinol noćni serum za poboljšanu, ujednačeniju i glađu kožu!

PR 04. listopada 2022.

Osjetite snagu seruma i preko noći poboljšajte kvalitetu kože!

SNAGA BIOZNANOSTI

Snaga bioznanosti brenda Biotherm došla je na novu razinu zahvaljujući Blue Retinol noćnom serumu, novom generacijom proizvoda za njegu kože, koji objedinjuje regenerativno djelovanje ekstrakta Life Plankton s čistim retinolom – često smatranim i zlatnim standardom sastojaka za njegu kože. Rezultat je pojačano djelovanje čistog retinola u veganskoj formuli . Klinički dokazano smanjuje bore kod 100% žena, te poboljšava kvalitetu kože koja djeluje ujednačenija i glađa.

SERUM BLUE RETINOL 1
SERUM BLUE RETINOL

Blue Retinol noćni serum poštuje temeljne vrijednosti brenda Biotherm: formula je veganska, 92% biorazgradiva , pogodnija za vodene organizme, a pakiranje je ekološki prihvatljivije s 25% recikliranog stakla.

LIFE PLANKTON I BLUE RETINOL ZA POJAČANU DJELOTVORNOST

Biotherm je oslobodio vrhunska svojstva retinola spojivši ga s ekstraktom Life Planktona, iznimno djelotvornim aktivnim sastojkom za njegu kože koji potiče urođenu samoregenerirajuću sposobnost kože.

SERUM BLUE RETINOL 2
SERUM BLUE RETINOL

ČISTI RETINOL: ZLATNI STANDARD SASTOJAKA ZA NJEGU KOŽE

Čisti retinol je zlatni standard među sastojcima za njegu kože koji je također prirodno prisutan u gornjim slojevima kože. Retinol pomaže normalizirati obnovu površinskih stanica i održavanje glatke teksture kože. Poznat je i po svojoj sposobnosti zaštite kože od slobodnih radikala te pospješuje ravnomjernost tona kože. Kako bi poboljšao postojeća visokokvalitetna svojstva retinola, Biotherm je prilikom razvoja ovog seruma upotrijebio njegov najsnažniji oblik: čisti retinol. Blue Retinol noćni serum sadrži 0,25% čistog retinola. Navedena doza optimizira brzinu keratinizacije kože kako bi ih što prije zamijenile nove stanice na površini kože, a njenu sigurnost potvrdili su dermatolozi. Rezultat je obnovljena epiderma te svježiji i glađi ten.

SERUM BLUE RETINOL 3
SERUM BLUE RETINOL

Kao najčišći i najsnažniji retinoid iz obitelji aktivnih sastojaka za njegu kože dobivenih iz vitamina A, djelotvornost čistog retinola može se smanjiti izlaganjem zraku i svjetlu. Stoga je Biotherm razvio tehnologiju stabilizacije retinola koja čeka potvrdu patenta i služi za stvaranje čistog stabiliziranog retinola. Ovaj tehnološki napredak osigurava djelotvornost Blue Retinol noćnog seruma do posljednje kapi.

SERUM BLUE RETINOL 4
SERUM BLUE RETINOL

BLUE RETINOL: DVOSTRUKO JAČI UČINAK

Biotherm je dodatno pojačao djelotvornost čistog stabiliziranog retinola uparujući ga s ekstraktom Life Plankton. Mikroorganizam Life Plankton (latinskog naziva Vitreoscilla Filiformis) u samoj je srži Biotherm proizvoda od nastanka brenda Biotherm. Budući da sadrži 35 hranjivih tvari koje se također nalaze u koži, Life Plankton dijeli biološke sličnosti s kožom. Takav biološki afinitet, ili skraćeno bio-afinitet, je biološka veza koja se odnosi na zajedničke biološke značajke i interakciju između dva živa bića. Zahvaljujući tome, Life Plankton podržava prirodne funkcije regeneracije kože. Znanstvena ispitivanja koja je proveo Biotherm dokazala su da Life Plankton pojačava djelotvornost čistog retinola na 7 proteina koji su važni za obnavljanje i kvalitetu kože. Stoga se djelotvornost retinola udvostručuje. To je rezultat bio-afiniteta ekstrakta Life Plankton.

SERUM BLUE RETINOL 5
SERUM BLUE RETINOL

KLINIČKI DOKAZANI REZULTATI

Smanjene bore kod 100% žena. Kvaliteta kože je poboljšana, ujednačenija i glađa.

Klinički dokazano :
Glabelarne bore: -26,2% | Bore oko očiju: -18,1% | Bore ispod očiju: -21,8% | Bore na čelu: -21,9% | Nazolabijalni nabor: -18,1%

Vidljivi rezultati :
Glatkoća: 94% | Ujednačenost: 84% | Sjaj: 88% | Poboljšana tekstura kože: 76% | Sužene pore: 78%

SERUM BLUE RETINOL 6
SERUM BLUE RETINOL

OPTIMALNA TOLERANCIJA KOŽE

Koža preko noći popravlja štetu koja nastaje tijekom dana zbog djelovanja štetnih utjecaja. Ako nije izložena štetnim utjecajima iz okoline, koža može usmjeriti svoju energiju na regeneraciju uz bolje upijanje i poboljšanu djelotvornost proizvoda za njegu kože. Odsutnost dnevnog svjetla posebno je važna za Blue Retinol noćni serum jer retinol može izazvati osjetljivost kože na Sunčevu svjetlost. Čisti retinol iznimno je djelotvoran sastojak, a koži je potrebno određeno vrijeme za prilagodbu ovom snažnom postupku obnavljanja i zaglađivanja njene površine. Stoga je potrebno pažljivo upotrebljavati Blue Retinol noćni serum u samom početku primjene. Svaku drugu noć treba primijeniti pola doze seruma. Iako se u početku mogu pojaviti blago crvenilo, peckanje i suhoća kože, Blue Retinol noćni serum ispitan je i dokazano se dobro podnosi. Serum se brzo upija, ima svilenkastu teksturu i ne stvara osjećaj masnoće.

SERUM BLUE RETINOL 7
SERUM BLUE RETINOL / KREMA BLUE PRO-RETINOL MULTI CORRECT

SNAŽAN DUO ZA ZAJAMČENO ZAGLAĐIVANJE

SERUM BLUE RETINOL + KREMA BLUE PRO-RETINOL MULTI CORRECT

Kako bi dodatno pospješio obnavljajuće djelovanje Blue Retinol noćnog seruma, Biotherm je razvio kremu za dnevnu i noćnu upotrebu Blue Pro-Retinol Multi-Correct.

SERUM BLUE RETINOL 8
KREMA BLUE PRO-RETINOL MULTI CORRECT

Kao i naš novi vodeći proizvod, njegov vjerni pratilac temelji se na bioznanosti i kombinira regenerirajući ekstrakt Life Plankton s pro-retinolom, članom obitelji aktivnih sastojaka retinoida koji se mogu sigurno upotrebljavati tijekom dana, čak i na osjetljivoj koži. Krema Blue Pro-Retinol Multi-Correct nadopunjuje djelovanje seruma za obnavljanje kože, snažno utječe na bore i poboljšava teksturu kože.

SERUM BLUE RETINOL 9
SERUM BLUE RETINOL

Zahvaljujući neodoljivoj umirujućoj teksturi, krema Blue Pro-Retinol Multi-Correct stvara ugodan osjećaj na koži tijekom cijelog dana.