Promo

Biobaza i Polleo Sport lansirali dvije linije prirodne kozmetike!

PR 10. srpnja 2019.

Nove prirodne proizvode neodoljivih mirisa i tekstura ekskluzivno potražite u svim Polleo Sport trgovinama i web trgovini

Suradnja vodećeg domaćeg proizvođača prirodne kozmetike – Biobaze, s vodećim centrom i promicateljem zdravog života u Hrvatskoj – Polleo Sportom, predstavlja dvije ekskluzivne kozmetičke kolekcije za cjelovitu njegu tijela – Biobaza&Zoe namijenjenu urbanoj, osviještenoj ženi i Biobaza&Polleo namijenjenu modernom, aktivnom muškarcu.

Vođeni jedinstvenom misijom i povezani identičnom idejom o važnosti brige o vlastitom tijelu i zdravlju, Polleo Sport i Biobaza osmislili su dvije linije prirodne kozmetike koje sadrže sve potrebne proizvode za svakodnevnu njegu kože suvremene žene i muškarca.

Ova ekskluzivna suradnja, u kojoj su prepoznatljivi Biobaza&Zoe brendovi namijenjeni ženi u pokretu i Biobaza&Polleo namijenjeni aktivnom muškarcu, nudi paletu visokokvalitetnih, prirodnih kozmetičkih proizvoda čiji će vas sastav, mirisi i teksture osvojiti već na prvi dodir.

Biobaza&Zoe kolekciju karakterizira ženstvenost, nježnost i savršen osjećaj prirodne svježine. Profinjenog mirisa, bogatih tekstura, Biobaza&Zoe linija nudi paletu kozmetičkih proizvoda neophodnih za njegu tijela – gel za tuširanje, mlijeko za tijelo, dezodorans u stiku, bogato ulje za njegu kože i prevenciju nastanka strija, hidratantnu kremu za ruke i njegujući balzam za usne.

Uz Biobaza&Zoe proizvode koža će biti svilenkasto glatka i baršunasto meka, a svakodnevni rituali njege nakon aktivnog dana postat će posebni trenuci opuštanja.

Biobaza&Polleo kolekciju karakterizira osvježavajuć, energizirajuć miris koji pruža osjećaj ugode. Paleta posebnih proizvoda osmišljena je kako bi suvremenom muškarcu uvijek bila pri ruci te pouzdano pružala osjećaj svježine, a  njeni moćni sastojci – visokokvalitetnu prirodnu njegu.

Uz Biobaza&Polleo proizvode – gel za tuširanje i pranje kose, dezodorans u stiku, balzam za usne i hranjivu kremu za ruke, svaki muškarac će moći uživati u malim beauty ritualima.

Nove prirodne proizvode neodoljivih mirisa i tekstura ekskluzivno potražite u svim Polleo Sport trgovinama i web trgovini po preporučenim maloprodajnim cijenama od:

Biobaza&Zoe krema za ruke 19,90 kn

Biobaza&Zoe balzam za usne 19,90 kn

Biobaza&Zoe mlijeko za tijelo 49,90 kn

Biobaza&Zoe 2u1 šampon & gel 29,90 kn

Biobaza&Zoe deo stick 54,90 kn

Biobaza&Zoe suho ulje protiv strija 59,90 kn

Biobaza&Polleo krema za ruke 19,90 kn

Biobaza&Polleo 2u1 šampon & gel 24,90 kn

Biobaza&Polleo deo stick 54,90 kn

Biobaza&Polleo balzam za usne 19,90 kn