Astro

Bik – kako se slaže s ostalim horoskopskim znakovima

Engineer 21. travnja 2023.

Ovo su tolerantne osobe koje obožavaju mir i harmoniju, naročito u svom domu

Da bi se astrološki izvršila dobra procjena slaganja ljubavnog odnosa između dvije osobe potrebno je uzeti pozicije i aspekte njihovih Venera i Marsa, kao Sunca i Mjeseca. Žene se najviše osjećaju ženama kada ih gledamo kroz njihovu Veneru, a muškarci kroz njihovog Marsa. Sinastrija ili usporedna astrologija je grana astrologije koja nam otkriva s kim putujemo kroz svoje živote.

Bik – Ovan:

Oba znaka su rogati, tvrdoglavi i nepopustljivi, ali imaju i senzualni odnos jer to je odnos Marsa i Venere. Ovnov brz životni ritam sporog Bika može izluđivati, jer dok Ovan traži uzbuđenje i avanturu dotle Bik više teži sigurnosti i stabilnosti.Oboje su sebični i narcisoidni koji žele pohvale. Ovnovi su odlučni Bikovi tvrdoglavi, nijedno od njih nije sklono popuštanju, stoga se moraju čuvati svađa. Odnos je dobar gledano s poslovno financijske strane, jer Bik može usporiti naglog Ovna.

Bik – Bik:

Kako im je zajednički materijalni interesi i sigurnost, brzo će naći zajednički jezik. U slijepoj ulici se mogu naći zbog obostrane tvrdoglavosti i nepopustljivosti.

Bik – Blizanci:

Blizanci će ih privući svojom komunikacijom i zabavljačkim sposobnostima na što oni mogu biti pomalo i ljubomorni jer Bikovi život doživljavaju na drugačiji način nego Blizanci. Kako Blizanci vole česte promjene pitanje je koliko im jedan Bik to može pružiti. Ovo je veza na kratke staze.

Bik – Rak:

Dobar i trajan odnos, netko tko može razumjeti potrebe Bika za domom i obitelji.Oboje teško podnose rastanak i iz tog razloga dati će sve od sebe za spasiti svoju vezu. Ovo je dobra kombinacija za brak.

Bik – Lav:

Teško ostaju ravnodušni jedno prema drugome, između ova dva znaka je ili ljubav ili mržnja nema sredine. Bik će Lavu prigovarati na njegovoj prepotenciji a Lav Biku na njegovom materijalizmu.

Bik – Djevica:

Dva zemljana znaka dobro se razumiju i uz minimalne napore mogu se dobro slagati. Mogu ostvariti skladan odnos do kraja života.

Bik – Vaga:

Romantična privlačnost, primarno zahvaljujući zajedničkom vladaru Veneri koja tradicionalno significira ljubav. Bikovima Vage djeluju karizmatično,a otkrivanja razloga zanimljiv je dio te veze.

Bik – Škorpion:

Od 144 zodijačke kombinacije ovo se smatra jedna od najboljih kombinacija, veza na sve ili ništa. Intenzivni osjećaji ovo je susret Venere i Marsa, a kako je Venera odgovorna za ljubav i romantiku a Mars u Škorpionu najsenzualniji znak utječe da ova veza bude prepuna romantike i strasti, intenzivna seksualna privlačnost, zajednička sklonost ostalim užicima. Opasnost za ovu vezu može biti tvrdoglavost koja je izuzetno jaka kod oba znaka.

Bik – Strijelac:

Dosta dobro funkcioniraju po pitanju seksa, Oboje vole uživanje u jelu i piću. Sve zajedno je nabijeno erotikom, a rezultat je dobar seks. Međutim ova privlačnost može i naglo da pukne.

Bik – Jarac:

Ovo su dva kompatibilna znaka emotivno ,mentalno i seksualno. Kod njih se ljubav postepeno razvija, erotski su hladni i seksualni kontakt im je mlak. Oboje praktični u svakodnevnom životu i vezi.

Bik- Vodenjak:

Ovo je odnos pun tenzija, gdje je jedan od njih uvijek nezadovoljan. Teško međusobno funkcioniraju mada postoji privlačnost . Bik ovdje nema ni mira ni odmora, već samo glavobolju. Jedno od ovo dvoje, po pravilu ostaje nezadovoljeno. Biku odgovara ekscentričnost Vodenjaka, ali to nije dovoljno da bi podjednako doživjeli strast. Ovo je veza za koju je potreban oprez.

Bik – Ribe:

Veza koja može dobro funkcionirati, mogu se dobro dopunjavati. Bik može Ribama osigurati materijalnu egzistenciju. Njih veža i ljubav i fizička privlačnost, ali veza može biti dosta podložna promjenljivim osjećajima.