Iće & piće

Bijelo, crno vino ili rosé? HIT dekoracija na božićnom drvcu!

Viktoria Mikulić 16. listopada 2019.

Stvorene za one kojima je glamur svakodnevica...

Neka božićno veselje započne uz napitke iz nove kolekcije pod nazivom ‘Party Drinks’ mega popularnog brenda sass&belle koji nas uvijek iznova oduševljavaju dekorativnim poklonima.

Već smo ranije pisali o njihovoj genijalnoj GIN šalici kao i gin bočicama za božićno drvce, a sada smo otišli korak dalje i istražili koja nam još omiljena pića donose u mini izdanju.

Vino manje više svi vole, netko preferira crno, drugi su pak više za bijelo vino, a ima i onih kojima je rose ipak najukusniji. Kako bismo zadovoljili svačije potrebe, predstavljamo vam 3 najsimpatičnije dekoracije za božićnu jelku. Rosé smo pronašli na Asosu, dok se bijelo i crno vino mogu naručiti na službenoj starnici sass&belle.

Za razliku od gina gdje dobijete samo bočicu, u ovom paketu očekuje vas i prigodna čaša u kakvoj i inače pijemo vino. Naravno, ni ona nije obična, osim što je napola puna, krasi je glitter koji bismo najradije pojeli jer nas asocira na šećer kojem se svi veselimo, osobito kod ispijanja martinija.

Bijelo, crno vino ili rosé? Koja hit dekoracija vam je najviše zapela za oko ili biste najradije imali kombinaciju svih tri na svom božićnom drvcu?